Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 15,824
İşlemci soğutucuyu çıkart PC ya aç tekrardan işlemciye bak ısınıyor mü
resmini çekebilir misin bu bağlantıların, anakartın altındaki yazılar ileHayır kullanim kılavuzundan bakarak taktım hepsini
Hiç ısınmıyorİşlemci soğutucuyu çıkart PC ya aç tekrardan işlemciye bak ısınıyor mü
Psunun sağlam olduğundan emin mısın voltajlar geliyor mu hepsine işlemci görevini yapmadığı için görüntü alamazsın birde o soğutucunun Am4 ile uyumlu olduğuna emin mısınHiç ısınmıyor
Psunun sağlam olduğundan emin mısın voltajlar geliyor mu h
Evet geliyor gücü yetmiyor olabilirmi acabaPsunun sağlam olduğundan emin mısın voltajlar geliyor mu hepsine
Ölçü aletin var mıEvet geliyor gücü yetmiyor olabilirmi acaba
Evet hepsi normal voltajinda sarilar 12 v geliyoÖlçü aletin var mı
Hocam bende düşünüyorum başka çözüm gelmiyor. farklı forumlardada bi sormayı deneyin isterseniz işiniz hallolur en azındanHayır kullanim kılavuzundan bakarak taktım hepsini
Hocam bende düşünüyorum başka çözüm gelmiyor. farklı forumlardada bi sormayı deneyin isterseniz işiniz hallolur en azından
Evet max modeli bu onboard ekran kartida var ordan da ekran kartindan da görüntü gelmiyorEkran kartı görüntü kablosunu anakarta değil de ekran kartının girişlerine taktığına emin misin?
Evet hepsi normal voltajinda sarilar 12 v geliyo
Senin sorunun PSU veya anakart ile ilgili işlemci ısınmıyor ise zaten baştan gitti görüntü gelmez işlemci calismazsaEvet geliyor gücü yetmiyor olabilirmi acaba
İNŞALLAH hocam . garantili üründür umarımUmarım aldigim ürünler arizalı değildir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet max modeli bu onboard ekran kartida var ordan da ekran kartindan da görüntü gelmiyor
Bende öyle tahmin ediyorum psuyu degiştirip öyle deneyecegim olmassa anakarti iade ederim artikSenin sorunun PSU veya anakart ile ilgili işlemci ısınmıyor ise zaten baştan gitti görüntü gelmez işlemci calismazsa
Garantili vatan dan aldımİNŞALLAH hocam . garantili üründür umarım