🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
@Selman Karaa ilgilenir
psuyu çalıştırdığında fanlarda çalışıyosa monitöre giden kabloyu felan kontrol et eğer çalışmıyosa monitör deki güç kablosunu psuya takmış olabilirsin kablkoları değiştirip tekrar deneyebilirsinE
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gozunuze carpqn birsey varmi
Kabloları taktığıma eminim güç düğmesine basıyorum psudan tın diye ses geliyor sadece
Hocam kasanın içinde ekran kartı yok?E
Gozunuze carpqn birsey varmi
Kabloları taktığıma eminim güç düğmesine basıyorum psudan tın diye ses geliyor sadece
zaten bir kablo ile bağlamıyorum pc hiç açılmıyor güç düğmesine bastığımda psudan tın sesi geliyorHocam kasanın içinde ekran kartı yok?
Hazır sistem olarak almışsınız belli ki kasanın yanında ürünlerin kutusu olur oradan ekran kartının kutusunu bulup içini açıp ekran kartını çıkartıp sisteme takın.zaten bir kablo ile bağlamıyorum pc hiç açılmıyor güç düğmesine bastığımda psudan tın sesi geliyor
2 türlüde çalışmıyor öyle de denedimHazır sistem olarak almışsınız belli ki kasanın yanında ürünlerin kutusu olur oradan ekran kartının kutusunu bulup içini açıp ekran kartını çıkartıp sisteme takın.
High power psu da malzemelerini dandik kullandığı için normal muhtemelen psu peki bozuk oluo olmadıgını anlamaşansım varmı ?
dostum sağol yaptığını denedim eski psum tak diye çalıştı yenisini deneyince fanların rgbsi yanım sönüyor sanırım psu bozuk , kesin bozukmudur yoksa 1 kere de olsa mahalledeki bilgisayarcıya götürsem mi? yoksa garantiyemi yollayayım ?Yeşil siyah pinleri kısa devre ettirmen lazm çalışması için gerekn 1 tane tel
Sakın mahalle bilgisayarcısına götürme. Garanti dışı falan bırakır şimdi. Gönder servise zaten bedava yapacaklar. Bak rahatına.dostum sağol yaptığını denedim eski psum tak diye çalıştı yenisini deneyince fanların rgbsi yanım sönüyor sanırım psu bozuk , kesin bozukmudur yoksa 1 kere de olsa mahalledeki bilgisayarcıya götürsem mi? yoksa garantiyemi yollayayım ?
gt 1030 neye yarıyor psu muEkran kartı yoksa açılmaz PC
Konuyu düzenlemeden önce yazmamıştı?gt 1030 neye yarıyor psu mu