Neler Yeni

Arkadaşlar yeni pc topladım açılmıyor

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,703
İsim
Mert Can Ergün

ahmetkt53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet
E
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gozunuze carpqn birsey varmi

Kabloları taktığıma eminim güç düğmesine basıyorum psudan tın diye ses geliyor sadece
psuyu çalıştırdığında fanlarda çalışıyosa monitöre giden kabloyu felan kontrol et eğer çalışmıyosa monitör deki güç kablosunu psuya takmış olabilirsin kablkoları değiştirip tekrar deneyebilirsin

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
E

Gozunuze carpqn birsey varmi

Kabloları taktığıma eminim güç düğmesine basıyorum psudan tın diye ses geliyor sadece
Hocam kasanın içinde ekran kartı yok?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
zaten bir kablo ile bağlamıyorum pc hiç açılmıyor güç düğmesine bastığımda psudan tın sesi geliyor
Hazır sistem olarak almışsınız belli ki kasanın yanında ürünlerin kutusu olur oradan ekran kartının kutusunu bulup içini açıp ekran kartını çıkartıp sisteme takın.

Cannnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
can islamoglu
Hazır sistem olarak almışsınız belli ki kasanın yanında ürünlerin kutusu olur oradan ekran kartının kutusunu bulup içini açıp ekran kartını çıkartıp sisteme takın.
2 türlüde çalışmıyor öyle de denedim

Aykut D.

80+ Gold
High power psu da malzemelerini dandik kullandığı için normal muhtemelen psu arizali

Aykut D.

80+ Gold
Yeşil siyah pinleri kısa devre ettirmen lazm çalışması için gerekn 1 tane tel

Ekler

• Screenshot_20210629-221513_Chrome.jpg
    Screenshot_20210629-221513_Chrome.jpg
    818.9 KB · Hit: 45

Cannnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
can islamoglu
Yeşil siyah pinleri kısa devre ettirmen lazm çalışması için gerekn 1 tane tel
dostum sağol yaptığını denedim eski psum tak diye çalıştı yenisini deneyince fanların rgbsi yanım sönüyor sanırım psu bozuk , kesin bozukmudur yoksa 1 kere de olsa mahalledeki bilgisayarcıya götürsem mi? yoksa garantiyemi yollayayım ?

HoYeon Jung

80+ Gold
dostum sağol yaptığını denedim eski psum tak diye çalıştı yenisini deneyince fanların rgbsi yanım sönüyor sanırım psu bozuk , kesin bozukmudur yoksa 1 kere de olsa mahalledeki bilgisayarcıya götürsem mi? yoksa garantiyemi yollayayım ?
Sakın mahalle bilgisayarcısına götürme. Garanti dışı falan bırakır şimdi. Gönder servise zaten bedava yapacaklar. Bak rahatına.

Top Bottom