Gelmez , youtubede videoları var.Başlıkta yazanı nasıl yapabilirim? Video vs var mı işe yarayan.
Birde eğer siteye çok kişi girerse ve site çökerse benim bilgisayarıma zarar gelir mi?
Hayır aslında aklımda reklam sitesi var şu siteye benzer bir şey yapmak istiyorumDenendi evinde 20Mbps upload sahip internet yoksa aşırı mantıksız. Üstelik basit blog siteleri için. İndirme sitesi falansa en az 100Mbps upload lazım.
Müthiş fikir o halde 2Mbps bile yeterli olur ama görselleri ve HTML optimizasyonunu iyi yapHayır aslında aklımda işe reklam sitesi var şu siteye benzer bir şey yapmak istiyorum
The Million Dollar Homepage - Own a piece of internet history!
The website of Alex Tew, a 21-year-old entrepreneur, who hopes to pay his way through university by selling 1 million pixels of internet ad space for $1 each.www.milliondollarhomepage.com
Ödevlerden başımı kaldırabilirsem tatilde yapmayı düşünüyorumMüthiş fikir o halde 2Mbps bile yeterli olur ama görselleri ve HTML optimizasyonunu iyi yap
Allah yardımcın olsun devremÖdevlerden başımı kaldırabilirsem tatilde yapmayı düşünüyorum
Saol xdAllah yardımcın olsun devrem