Evler arası bağlantı var mı diye soruyor. Bildiğim kadarıyla yok.Arkadaşının internetinden kastın nedir?
benim evimin interneti kötü arkadaşım dediğim kuzenim kuzenimden izin de aldım bağlanabilirsin dedi mesela onların evinin upload hızı 7 , bizim 0.65 upload hızıArkadaşının internetinden kastın nedir?
Hocam sorunuz tam olarak nedir? Uzaktaki bir internete mi bağlanmak istiyorsunuz?Herhangi bir cihaz almama gerek varmı yada cmd komutuyla yapabilirmiyim
evet cmd komutuyla yada cihaz alarak olurmuHocam sorunuz tam olarak nedir? Uzaktaki bir internete mi bağlanmak istiyorsunuz?
hocam biraz daha açıklayıcı olurmusunuz kablosuz bağlantıdan mı bahsedıyorsunuz yoksa komşumusunuz nasıl bir bağlantı ıstıyorsunuzbenim evimin interneti kötü arkadaşım dediğim kuzenim kuzenimden izin de aldım bağlanabilirsin dedi mesela onların evinin upload hızı 7 , bizim 0.65 upload hızı
Eğer üst katinizda falan ise wifi var.benim evimin interneti kötü arkadaşım dediğim kuzenim kuzenimden izin de aldım bağlanabilirsin dedi mesela onların evinin upload hızı 7 , bizim 0.65 upload hızı
Komşun falansa Wi-Fi menzil uzatıcılarla belki, onun harici olmaz.evet cmd komutuyla yada cihaz alarak olurmu
kablosuz bağlantıdan bahsediyorumhocam biraz daha açıklayıcı olurmusunuz kablosuz bağlantıdan mı bahsedıyorsunuz yoksa komşumusunuz nasıl bir bağlantı ıstıyorsunuz
üst katımda değilEğer üst katinizda falan ise wifi var.
Hocam mert kuşkapanın bir videosu vardı ama aynı olay mı bilemedim , bir göz atin isterseniz.kablosuz bağlantıdan bahsediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
üst katımda değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama aynı ilçede yaşıyoruz
baktım o videolara o TP-Link CPE610 cihazın fiyatına baktım 1.500 tl ama benim bütçem 200-300 tl ve şöyle cihazlarda var ac1200 mbps dual band usb 3.0 adaptör kablosuz wifi alıcı bu da işimi görmez mi illa uzaktaki eve bağlanmama gerek yok modem var bizim evde ac1200 cihazı pc ye takarım interneti biraz daha güçlendirmez mi kiHocam mert kuşkapanın bir videosu vardı ama aynı olay mı bilemedim , bir göz atin isterseniz.
1 buçuk 2 km uzaklıkta evlerHocam lafları kerpetenle mi almamız gerekiyor allah aşkına evler arası uzaklığı falan tam yazar mısınız? Bu kadar zor olmamalı.