Yumurtalı Tavuk
80+ Bronze
17 yaşında bir insanım ama o son KOVID-19 salgınından beri yaşamak bana anlamsız gelmeye başladı artık ne izlesem ne yapsam ne üstünde bir uğraş versem bana anlamsız ve boş gelmeye başlıyor kendimi genel kültür ve bilim konularında geliştirdim o KOVID-19 zamanında ama artık hiç öyle kendimi geliştirme hissi yok bende eskiden devamlı merak edip girerdim içine ama o duygu kayboldu bende bazı insanlar bana sosyalleşmem gerektiğini vurguladı ama biraz kibirli gelecektir ama ben cidden mantıklı bir insan bulamıyorum bakın aşırı bir zeki bir insan değilim ama kendi yaşıtlarımın ilgilendiği ve izlediği konuştuğu konulara bakınca cidden sosyalleşmek yerine asosyal olmak daha iyidir diyorum kendime yakın zamanda kız arkadaş edinmeyi denedim başarısız oldu zaten yaşamadığım çekmediğim bir olay kalmadı bilmiyorum ne yapabilirim cidden yaşamak bana artık anlamsız geliyor insanlar bana değersiz geliyor hayatlar evren zaman hepsi artık benim için bir önlemi yokmuş gibi geliyor ne yapabilirim kendime bir sürü hobi edildim maymun iştahlı oldum birden fazla hobi edildim ama günün sonunda arkada bıraktığım eserlere bakınca gereksiz olduğunu düşünmeye başladım eskiden yiyecekler yemek beni mutlu ederdi zevk verirdi ama artık o bile bana zevk vermiyor ne yapabilirim o döngüden çıkmak için.