Neler Yeni

Kendi kendine konuşma hastalıkmıdır?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Geçen gün içimdeki benle siyaset konuşuyoduk kavga ettik o.O2 (ciddiyim)

G.P.U

80+ Silver
Arkadaslar öncelikle şunu söyliyeyim konu cidden troll değildir!Arkadaşlar benim şöyle bir problemim var kendi kendimle konuşuyorum evet herkes konuşuyor diyebilirsiniz normal diyebilirsiniz ancak ben kendime bildiğim soruları sorup cevaplıyorum.Sanki biriyle konuşur gibi bu hastalıkmıdır bilen varsa yazabilirmi?
Seninki biraz fazla gibi ama neyse ölçme/değerlendirme yönün fazlasıyla yüksek diyebiliriz

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sesli düşünüyorsan gayet normal. Ben de sesli düşünürüm. Hatta bazen farkında olmam düşünürken konuştuğumun etraftakiler bakar falan. Ama kendine soru sorup kendin cevaplıyorsan falan yani kendinle muhabbet ediyorsan evet sorun vardır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende konuşuyorum ama sanki içimde biri varmış gibi değil, sanki karşımda biri varmışta onunla konuşuyor gibiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaslar öncelikle şunu söyliyeyim konu cidden troll değildir!Arkadaşlar benim şöyle bir problemim var kendi kendimle konuşuyorum evet herkes konuşuyor diyebilirsiniz normal diyebilirsiniz ancak ben kendime bildiğim soruları sorup cevaplıyorum.Sanki biriyle konuşur gibi bu hastalıkmıdır bilen varsa yazabilirmi?
Sen bazı şeyleri fazla kafaya takıyor musun? Ben öyleyim mesela biriyle buluşacağım diyelim onun ile ne konuşacağımı kendi içimdem tekrarlıyorum. Ezberler gibi sanki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,145
Üyeler
165,292
Son üye
koral01
Top Bottom