Kendi kendine oluşan klasör

Nakoni

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar selamlar. Bilgisayarımda masaüstünde veya herhangi bir disk ya da klasördeki bir resmi açtıktan sonra masaüstünde kendi kendine "resimler" içerisinde de "kaydedilmemiş resimler" diye klasör oluşturuyor. İçi tamamen boş. 10 kere silip 10 kere aynı işlemi yaptım yine oluşturmaya devam etti. Sebebini bilen var mı virüs taraması yaptım fakat temiz gözüküyor.

Ekler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    38.1 KB · Hit: 231
Arkadaşlar selamlar. Bilgisayarımda masaüstünde veya herhangi bir disk ya da klasördeki bir resmi açtıktan sonra masaüstünde kendi kendine "resimler" içerisinde de "kaydedilmemiş resimler" diye klasör oluşturuyor. İçi tamamen boş. 10 kere silip 10 kere aynı işlemi yaptım yine oluşturmaya devam etti. Sebebini bilen var mı virüs taraması yaptım fakat temiz gözüküyor.
güvenli modda sil eğer tekrar oluşmaya devam ederse malwarebytes ve adwcleaner ile tarama yaptır

virus olabilir usb geçişli genelde

dosyaya sağ tıklayıp Özellikler diyip ekran görüntüsü atar mısınız?

Başlat - Çalıştır msconfig yazar mısın açılan pencerede başlangıç sekmesine gel.
Yüklediğin programlar haricinde bilinmeyen gözüne çarpan bütün ilginç gelen şeyleri kapat tekrar yeniden başlat pc yi bide öyle dene yok olmazsa virüs programını değiştir o virüs %90

ya da sistemi bu sorunun oluştuğu tarihten önceye bi al o tarihten önce ne yüklediysen onla alakalı bir sorunda olabilir. Dediğim gibi iyi bir virüs taraması şart ama

bu bilgisayar--->sol üstten görünüm---> ordan sağa doğru gizli öğeler diye bir kutu olması lazım onu işaretle o dosyanın içinde bir şey varmı bak

bu bilgisayar--->sol üstten görünüm---> ordan sağa doğru gizli öğeler diye bir kutu olması lazım onu işaretle o dosyanın içinde bir şey varmı bak
Hayır klasörün içerisi temiz. Dediğim gibi "Resimler --> Kaydedilmemiş resimler" şeklinde klasörün içerisi.

Hayır klasörün içerisi temiz. Dediğim gibi "Resimler --> Kaydedilmemiş resimler" şeklinde klasörün içerisi.
gizli öğeler açtığındada gözükmüyorsan güvenli modda sil geri gelmezse virüs vardır büyük ihtimalle malwarebytes ve adwcleaner ile taratın

Başlat - Çalıştır msconfig yazar mısın açılan pencerede başlangıç sekmesine gel.
Yüklediğin programlar haricinde bilinmeyen gözüne çarpan bütün ilginç gelen şeyleri kapat tekrar yeniden başlat PC yi bide öyle dene yok olmazsa virüs programını değiştir o virüs %90

ya da sistemi bu sorunun oluştuğu tarihten önceye bi al o tarihten önce ne yüklediysen onla alakalı bir sorunda olabilir. Dediğim gibi iyi bir virüs taraması şart ama
Yaptım ve bilgisayarı 3 kez tekrar başlattım. Aynı zamanda virüs programı da kurdum ama klasör hala geliyor. Eski bir tarihe yükleme şansım yok çünkü kaydetmedim. Şimdi bir de virüs taraması yaptırıcam. İndirilen bir JPG dosyası yüzüden virüs kapmış olma ihtimalim var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,461
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri