emre3322 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,339 Reaksiyon skoru 680 8 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlarımla cs go oynarken discorddan konuşuyoruz ama arkadaşım oyunda info vermek için oyun içi bastğında discord da konuşurken sesim oyuna gidiyor bunu nasıl çözeriz kulaklık kullanıyoruz.
Arkadaşlarımla cs go oynarken discorddan konuşuyoruz ama arkadaşım oyunda info vermek için oyun içi bastğında discord da konuşurken sesim oyuna gidiyor bunu nasıl çözeriz kulaklık kullanıyoruz.
Sadeceogrenmekistiyorum Cezalı 80+ Gold Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 8,752 Reaksiyon skoru 7,551 8 Ağustos 2020 #2 Sesin yansıma yapıyor Kulaklık mikrofon sesini kıs düzelir belki
emre3322 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,339 Reaksiyon skoru 680 8 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Sadeceogrenmekistiyorum yazmış: Sesin yansıma yapıyor Kulaklık mikrofon sesini kıs düzelir belki Devamı için tıklayın... Yok hiçbir şekilde düzelme olmadı yani discorddan özel konuştuğumuz için oyuna da gidince kötü oluyor.
Sadeceogrenmekistiyorum yazmış: Sesin yansıma yapıyor Kulaklık mikrofon sesini kıs düzelir belki Devamı için tıklayın... Yok hiçbir şekilde düzelme olmadı yani discorddan özel konuştuğumuz için oyuna da gidince kötü oluyor.