Kendi Tipinize 10 Üzerinden Kaç Verirsiniz?

Reaksiyon skoru
133
Merhaba sevgili hocalarım. Size bir sorum var kendi tipinize 10 üzerinden kaç verirsiniz? Benim tıraşlı halim tıraşsız halimden daha iyi. Yani Tıraşlı Halim 10/7.5 Tıraşsız Halim 10/1 böyle benim ki. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz kendinizi?

Merhaba sevgili hocalarım. Size bir sorum var kendi tipinize 10 üzerinden kaç verirsiniz? Benim tıraşlı halim tıraşsız halimden daha iyi. Yani Tıraşlı Halim 10/7.5 Tıraşsız Halim 10/1 böyle benim ki. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz kendinizi?
Aslında kime sorarsan sor farklı bir cevap verse de 10/5 10/8 arası bir şey olarak görüyordur kendini ego seviyesi denilen bir şey var kimse ne 10/10 olduğunu düşünür ne de 10/3 eminim ki sen de traşsız halini 10/5 olarak görüyorsun.

Şahsen dediğim gibi ben de 10/7 seviyesi görüyorum kendimi.

her halimizle iyiyiz puan bile yetmiyor :cool:

Hocam hangi berber sizi 1/10 dan 7/10 yapıyor merak ettim
Ya bu Antep'te adam maske yapıyor saçımın üstünü 4 numarayla etrafını tamamen 0'la aldırıyorum. Jilet etkisi yapan makinelerle sakal, ense falan alınınca yüzümüz gözümüz açılıyor ha birde maske falan da yapıyorlar ya o zaman işte karizma oluyorum. Zaten giyinmesini bilen biriyim. Giyimimle tam da olmam gerektiği gibi oluyorum.

önden 8 veririm yandan 5

PP deki karizma herşeyi anlatıyor :cool:

Arkadaşlarım bana kendi arasında Leonardo Di Cabiole derler.

Berberim beni şuanda tas kafa yaptı eski 10/7 yeni 10/3

Geri