Sizin erken kalkamamanız ve buna alışamamış olmanız bu olayın saçma olduğu anlamına gelmez. Erken kalkan yol alır. Uyku bir ihtiyaçtır belirttiğim gibi. Yatma ve kalkma saatinizi ayarlar iseniz erken kalmanız daha kolay olur. Sabah kalktığınızda zihniniz daha dinç olacaktır.gece boyunca uyuyup dinlenmiş olacaktır. Fakat geç saatte zihniniz belli şeyler ile uğraşacağıncan her geçen saat dinçliğinden ve performansından ödün verecektir. öğlen 5 de de uyansam sonuçta dinlenme formundaydım kafam dinç olacak diyebilirsiniz.fakat bu konuda çok fazla faktör var. Mesela siz gece 1 de uyuyup 9 da kalmanız ile 3'de uyuyup 9'dea kalkmanız aynı şey değil temel ihtiyacınız olan enerjiyi almamış oluyorsunuz. Veya tam tersini düşünelim. 1'de uyudunuz ve öğlen 2 de kalktınız bu sefer ihtiyacınızdan fazla olan zamanda bedeninin hormon üretiyor ve bu böyle devam ediyor. Uzun lafın kısası eğer bir düzene girerseniz bedeniniz bu olaya zaman ile adapte olacaktır.insanın fıtratında uyum sağlamak vardır. Benim şahsi tavsiyem 8-9 saat uyku her insana yeter ortalama olarak uyanma saatiniz doğrultusunda uyuma saatinizi de ayarlamanız. Bu benim şahsi fikrimdir. İster katılır ister katılmazsınız hepinizin düşüncesine saygım var şahsen ben gece 3'de yatıyorum ve sabah 9:30'da kalkıyorum. Şunu söylemek çok işe yarıyor.
Bu kişi bunu yapabiliyorsa ben neden yapamayayım neyim eksik. Birileri o saatte kalkabiliyorsa siz de kalkabilirsiniz.
Teklifin için çok sağol fakat o kadar zamanım olduğunu düşünmüyorum. Bir yere not edeceğim eğer bir gün uygun şartlar gerçekleşirse irtibata geçerim sizinle.
(Daha çok bireysel çalışmaktan yanayım bu konuda grubun verimlilik açısından yavaşlattığını düşünüyorum.herkesin performansı aynı olmayabiliyor. Misal siz daha iyiyseniz ben ayak uyduramazsam benim açımdan olumsuz oluyor. Diyelim siz daha yavaş iseniz gene aynı şekilde beni yavaşlatmış olursunuz. Yanlış anlaşılmasın bu sadece bir örnek ama ilerde uygun şartlar olursa seve seve sizinle irtibata geçerim.)