Çözüldü✓ Kendim topladığım rx7700xt ve ryzen 5 7600 lü sistem nasıldır?

Hayırlı olsun dostum senin adına sevindim bende aynı sistemin ekran kartsız hâlini dizmeyi düşünüyorum.

Zoko melody sanırım seçtiğiniz kasa fsp vento seçseniz daha iyi olabilirdi
Onu düşündüm fakat ventoda argb yoktu galiba bide küçük kasa almak istedim benim kasa zoko chiko bide daha ucuzdu

bu sistem cidden 42 bin tl mi hazır sistem vs yok mu uyguna ben alalı 2 ay oldu bu sisteme benzer am a fiyat öğrenmek için yazdım

Hayırlı olsun dostum senin adına sevindim bende aynı sistemin ekran kartsız hâlini dizmeyi düşünüyorum.

Zoko melody sanırım seçtiğiniz kasa fsp vento seçseniz daha iyi olabilirdi
Onu düşündüm fakat ventoda argb yoktu galiba bide küçük kasa almak istedim benim kasa zoko chiko bide daha
Bende aynı sistemi almayı düşünüyorum hayırlı olsun.

bu sistem cidden 42 bin tl mi hazır sistem vs yok mu uyguna ben alalı 2 ay oldu bu sisteme benzer am a fiyat öğrenmek için yazdım
45e mal oldu

Onu düşündüm fakat ventoda argb yoktu galiba bide küçük kasa almak istedim benim kasa zoko chiko bide daha

45e mal oldu
sizce iyi sistem mi ederi ne kadardır ben 30 a topladım 32gb ddr5 7700xt 7600 vs var soğutucu kule tipi kışın sıvı soğutucu alcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

45e mal oldu
hayırlı uğurlu olsun

sizce iyi sistem mi ederi ne kadardır ben 30 a topladım 32gb ddr5 7700xt 7600 vs var soğutucu kule tipi kışın sıvı soğutucu alcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı uğurlu olsun
7600için sıvı soğutma bence aşırı gereksiz sıcak bir yerde yaşamıyorsanız ben sistem beyaz olsun diye 2k soğutucuya verdim bütçenizi iyi kullanmak istiyorsanız thermalright peerless assasin veya sprit alabilirsiniz ekran kartı olarak 5060ti16g yada rx9060xt16g alabiliyorsanız bence daha mantıklı bir seçim olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,274
Üyeler
184,612
Son üye
Burry
Geri