Kendime bilgisayar masası bakıyorum

mimiRxw

80+
Reaksiyon skoru
26

bunu buldum masaya kollarını koyan birisiyim fiyatı da makul geldi arkadaşlar artık eski televizyon ünitesinde bıktım bu alınır mı yoksa başka öneriniz var mı?

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
kanka 2.8 yorum almış aamk puahahahhahahahaha

bunu buldum masaya kollarını koyan birisiyim fiyatı da makul geldi arkadaşlar artık eski televizyon ünitesinde bıktım bu alınır mı yoksa başka öneriniz var mı?
Bütçe ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka 2.8 yorum almış aamk puahahahhahahahaha
Komik bişey mi var ben anlamadım

Beyler niye linçliyorsunuz? Çocuğa şunu aldırıp pişman mı ettirelim? Daha sabah 1000 tl ye konusu açılmış başka bilgisayar masasının. Çocukta cevap vermiş o konuya. O konudan sonra hala gelip şu konunun açılması komik.

Bu daha iyi olur

Beyler niye linçliyorsunuz? Çocuğa şunu aldırıp pişman mı ettirelim? Daha sabah 1000 tl ye konusu açılmış başka bilgisayar masasının. Çocukta cevap vermiş o konuya. O konudan sonra hala gelip şu konunun açılması komik.
O zmn çocuğa böyle böyle bi masa var ona bak de (bu ne 2.8 puanı var puahahahah) demenin bi mantığı yok

Reis konu küfredip dalga geçmen bak uyarı yedin mesela ben uyarmak amaçlı demiştim:peepokalp:

Bu daha iyi olur

O zmn çocuğa böyle böyle bi masa var ona bak de (bu ne 2.8 puanı var puahahahah) demenin bi mantığı yok
Kral çocuk zaten o konudaki masayı görmüş. Allah Allah.

Bu daha iyi olur

kanka onu gördüm de küçük geldi masa eni ondan tercih etmek istemedim

Kral çocuk zaten o konudaki masayı görmüş. Allah Allah.
dsotum profil resmine baktığım zaman senden kesinlikle büyük olduğum aşikar o masayı tercih etmemenin nedeni boyutu ondan dolayı ergenliğini bir kenara bırakıp bana ve başka kullanıcılara cevap verirsen ergen tavırlarla ilgi çekmek yerine adam akıllı sohbet edebilirsin

kanka onu gördüm de küçük geldi masa eni ondan tercih etmek istemedim

dsotum profil resmine baktığım zaman senden kesinlikle büyük olduğum aşikar o masayı tercih etmemenin nedeni boyutu ondan dolayı ergenliğini bir kenara bırakıp bana ve başka kullanıcılara cevap verirsen ergen tavırlarla ilgi çekmek yerine adam akıllı sohbet edebilirsin
20 yaşındayım kardeşim. Varsa tartışmak gibi bir ihtiyacın 4po06 yaz.

bütçe ne masa konusunda baya bilgim var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,631
Üyeler
183,149
Son üye
berk75
Geri