öğümcek adam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 573
stant takılmaz metal kısma denk gelir muhtemelenMonitör standı takılmıyor gibi
stant takılmaz metal kısma denk gelir muhtemelenMonitör standı takılmıyor gibi
50 cm çok küçük. yakın zamanda aldığım masayı öneririm.
![]()
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Çam - Fiyatı, Yorumları
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Çam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kargo iyi sayılmaz. masanın köşelerini koruyacak hiç bir şey konulmamış,direkt naylona sarılıp kutuya konulmuş. kargoda masanın iki köşesi ezik geldi. çok büyük olmadığı için iade etmedim fakat kargo özensin diyebilirim.![]()
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Çam
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Çamwww.ceramical.com.tr
Kendi sitesinde daha uygun bu arada bilginiz olsun, masa da güzel duruyor benim de aklımda var almak herhangi bir sorun yaşadınız mı? Kargo vs, sallantı durumu nasıl?
O zmn çocuğa böyle böyle bi masa var ona bak de (bu ne 2.8 puanı var puahahahah) demenin bi mantığı yBeyler niye linçliyorsunuz? Çocuğa şunu aldırıp pişman mı ettirelim? Daha sabah 1000 tl ye konusu açılmış başka bilgisayar masasının. Çocukta cevap vermiş o konuya. O konudan sonra hala gelip şu konunun açılması komik.
bu masa baya kaliteli trendyoldan değilde sitesinden alınca 400 tl ucuza geliyor50 cm çok küçük. yakın zamanda aldığım masayı öneririm.
![]()
Ceramical MS2 Çalışma Masası,Ofis Masası - 70x160 cm - Çam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Takılıyor bu masa kablo saklamak içinde baya iyi oluyorMonitör standı takılmıyor gibi
Kanka zaten çocuk gördüğü halde böyle konu aciyo.O zmn çocuğa böyle böyle bi masa var ona bak de (bu ne 2.8 puanı var puahahahah) demenin bi mantığı y
bu masa baya kaliteli trendyoldan değilde sitesinden alınca 400 tl ucuza geliyor
Sıkıntı olan senin tavrın zaten konu açılması değil herkes sabah akşam forumda takılıp hangi konu açılmış hangi konu açılmamış buna bakmıyor birçok kişi birçok zaman aynı indirimleri paylaşabiliyorlar konusu açılınca konusu açıldı deniliyor kişiye zaten.Kanka zaten çocuk gördüğü halde böyle konu aciyo.
baba ne anlatıyonSıkıntı olan senin tavrın zaten konu açılması değil herkes sabah akşam forumda takılıp hangi konu açılmış hangi konu açılmamış buna bakmıyor birçok kişi birçok zaman aynı indirimleri paylaşabiliyorlar konusu açılınca konusu açıldı deniliyor kişiye zaten.
Gereken tavır arkadaş görmediyse linki atarsın bakabilirsin der geçersin
Gördüyse zaten beğenmemiştir ki konu açmıştır bunda anlaşılmayacak bir şey yok.
Oluşturduğun tavrın hiçbir anlamı yok kendini gülünç duruma düşürüyorsun daha çok.
@lebensmude bütçe nedir arkadaş yazmışta cevabını göremedim eğer uygunsa arkadaşın aldığı modele bakabilirsin düz olan modelini kullanıyorum birazcık sallantı var ama daha bugüne kadar sorun yaşamadım sadece belki beyaz almamanı tavsiye ederim benim odamın camı yaz kış açık ve sürekli toz toprak doluşuyor olmasa bile beyazın üstünde leke çok kalıyor çok göze batıyor eğer bütçen yetiyorsa 160x70'e yönelmeni tavsiye edebilirim benim gözümde alabileceğin en iyi boyutlardandır 140-200 / 70-85 aralığındaki ürünler.
kanka bütçe 2 3k arası diyebilirimSıkıntı olan senin tavrın zaten konu açılması değil herkes sabah akşam forumda takılıp hangi konu açılmış hangi konu açılmamış buna bakmıyor birçok kişi birçok zaman aynı indirimleri paylaşabiliyorlar konusu açılınca konusu açıldı deniliyor kişiye zaten.
Gereken tavır arkadaş görmediyse linki atarsın bakabilirsin der geçersin
Gördüyse zaten beğenmemiştir ki konu açmıştır bunda anlaşılmayacak bir şey yok.
Oluşturduğun tavrın hiçbir anlamı yok kendini gülünç duruma düşürüyorsun daha çok.
@lebensmude bütçe nedir arkadaş yazmışta cevabını göremedim eğer uygunsa arkadaşın aldığı modele bakabilirsin düz olan modelini kullanıyorum birazcık sallantı var ama daha bugüne kadar sorun yaşamadım sadece belki beyaz almamanı tavsiye ederim benim odamın camı yaz kış açık ve sürekli toz toprak doluşuyor olmasa bile beyazın üstünde leke çok kalıyor çok göze batıyor eğer bütçen yetiyorsa 160x70'e yönelmeni tavsiye edebilirim benim gözümde alabileceğin en iyi boyutlardandır 140-200 / 70-85 aralığındaki ürünler.
güzel gibi duruyor da marangozdan direk mdf kestirsem daha uyguna gelir mi çözemedim50 cm çok küçük. yakın zamanda aldığım masayı öneririm.
![]()
sensin paşam sensinbaba ne anlatıyon
Bence arkadaşın attığı ürün güzel bakabilirsin tabii ki marangozdan fiyat almak için de sorabilirsin tek bir yere sorma çok farklı fiyatlar çıkarabiliyorlar belki varsa forumda marangoz olan yardımcı olmak isteyen arkadaş fiyat söyler veya aynı şehirde olan bir arkadaşa denk gelirsen marangoz olan daha iyi olabilir vardı bir arkadaş denk gelmişti öyle geçen sene 1500e yaparım daha iyisini diyekanka bütçe 2 3k arası diyebilirim