Kendime Göre İyi Bira Arıyorum.

Reaksiyon skoru
15
Öncelikle şuana kadar 5 farklı viski içtim,vodka içtim ama hiç bira içmemiştim.Birayıda kafa olsun diye değil sohbet akarken içmek istiyorum.Geçen Carlsberg Luna denedim şarap gibiydi üzüm tadı vardı belki içilebilir birde 2 volim denedim 2 tane içtim bitanesi karpuzlu diğeri enerji içicekli birde efes malt veya tuborg gold gibi şeyler içtim ama beğenmedim denemediklerim çok var önerirseniz çok sevinirim.Ben daha çok şekerimsi seviyorum acı tad veya toprak tadı gelmesin.

Öncelikle şuana kadar 5 farklı viski içtim,vodka içtim ama hiç bira içmemiştim.Birayıda kafa olsun diye değil sohbet akarken içmek istiyorum.Geçen Carlsberg Luna denedim şarap gibiydi üzüm tadı vardı belki içilebilir birde 2 volim denedim 2 tane içtim bitanesi karpuzlu diğeri enerji içicekli birde efes malt veya tuborg gold gibi şeyler içtim ama beğenmedim denemediklerim çok var önerirseniz çok sevinirim.Ben daha çok şekerimsi seviyorum acı tad veya toprak tadı gelmesin.
efes özel seri çok güzel, hem hafif hemde daha iyi bir tadı var diğerlerine göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle bir şey
1751194704339.webp

adı üstünde bira olduğundan ekşi maya tadı var tabi ki, ama diğer biralara göre acı değil normal bira işte

ithal istiyosan corona öneririm ama heryerde bulunmuyor
Corona tam olarak serbetciotu var mı fazla olarak tam olarak ekşide olmasın acida tatlımsı olsun.

adı üstünde bira olduğundan ekşi maya tadı var tabi ki, ama diğer biralara göre acı değil normal bira işte

ithal istiyosan corona öneririm ama heryerde bulunmuyor
Volimde 2 den sonrası içilmez yani biraz onun gibi arıyorum.

Corona tam olarak serbetciotu var mı fazla olarak tam olarak ekşide olmasın acida tatlımsı olsun.

ben corona denemedim onda net bir şey diyemeyeceğim, ama öneriliyordu insanlar tarafından. Ben daha çok şerbetçiotu tadını özel seride baskın birşekilde almıştım

Duvel.

Birde bira tek içilmez yanına cips sigara felan al, anca öyle sarar. Diğer türlü pek tad ve keyif alamazsın

calsberg lunadan devam et bence

Geri