Kendime Göre İyi Bira Arıyorum.

Öncelikle şuana kadar 5 farklı viski içtim,vodka içtim ama hiç bira içmemiştim.Birayıda kafa olsun diye değil sohbet akarken içmek istiyorum.Geçen Carlsberg Luna denedim şarap gibiydi üzüm tadı vardı belki içilebilir birde 2 volim denedim 2 tane içtim bitanesi karpuzlu diğeri enerji içicekli birde efes malt veya tuborg gold gibi şeyler içtim ama beğenmedim denemediklerim çok var önerirseniz çok sevinirim.Ben daha çok şekerimsi seviyorum acı tad veya toprak tadı gelmesin.
1000006075.webp

Bu elemanı bi dene migroslarda oluyor

Erdinger Weissbier , şahanedir.

Tadı nasıl bayar mı acılık varsa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tekellerde var mıdır?
Tekelde var mıdır bilmiyorum ben macrocenter'dan almıştım aromalı hafif bir bira içimi keyifli fazlası bayabilir ama 2 şişe içtirir.

Tadı nasıl bayar mı acılık varsa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tekellerde var mıdır?
Diğer biralara göre oldukça hafif eğer arpa maltı tadını sevmediysen biraları sevmen zor aldığın birayı başka içecek ile karistirabilirsin

Hafif değil ama tatlı tuborg amber var
Hafif ve tatlı Türk işi corona efes summer brew var

Öncelikle şuana kadar 5 farklı viski içtim,vodka içtim ama hiç bira içmemiştim.Birayıda kafa olsun diye değil sohbet akarken içmek istiyorum.Geçen Carlsberg Luna denedim şarap gibiydi üzüm tadı vardı belki içilebilir birde 2 volim denedim 2 tane içtim bitanesi karpuzlu diğeri enerji içicekli birde efes malt veya tuborg gold gibi şeyler içtim ama beğenmedim denemediklerim çok var önerirseniz çok sevinirim.Ben daha çok şekerimsi seviyorum acı tad veya toprak tadı gelmesin.
ben Blanc seviyorum hafif güzel

Carlsberg düzdeki o ekşi tad beni hiç sarmadı daha tatlı bir şey yok mu volim iyi ama sıkıyor bir zaman sonra

valla ben fıçı bira hariç içemiyorum çok kötü tadları

Carlsberg düzdeki o ekşi tad beni hiç sarmadı daha tatlı bir şey yok mu volim iyi ama sıkıyor bir zaman sonra
Evet ben bud veya efes pilsen deneyeceğim carlsberg de denerim ama önceliğim bastaki ikili guinnes var oda gazsiz max 2 tane içebilirsin.

Biranın Babası Tuborg'dur Tuborg Efes Malt Gene Tamamda Diğerlerine Bira İçiyorum Deme Sade Soda İçiyorum De Biranın Babası Kırmızı Tuborgdur İçemem Dersen Tuborg Gold İç Sarı Olanlar 10 Numara Biradır

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,702
Üyeler
192,470
Son üye
Furkan Abacı
Geri