JustCurious
80+
Bu bataklığa düşmemeye çalış. Kendini zorla ve bir daha yapmayacağına dair kendine söz ver. Yeni aktiviteler edin; dışarıda bisiklet sür, top oyna, basketbol oyna ya da deniz kenarında kitap oku. (Veya başka şeyler) Önemli olan dışarıda vakit geçirmek. Kafan başka şeylerde olsun, zaten dışarıda zaman ne kadar hızlı geçiyor fark etmeyeceksin. Eve döndüğünde ise yorgunluktan bu tarz düşünceler aklına gelmeyecek. Bu şekilde, zamanla o düşüncelere karşı duyarsızlaşacaksın ve alışmış olacaksın.Merhaba son 2-3 aydı gerçekten çok değiştim kendime hiç hakim olamıyorum mesala kötü bir şey düşünüyorum aklımdan olmaz bu kötü bir şey diyorum ve orda kapanıyor fakat 2-3 dakika sonra kendimi o kötü şeyin içinde buluyorum kendime hakim olamıyorum düşüncelerimi bastıramıyorum aklıma bir şey geliyorsa iyi olsun kötü olsun ulaşabildiğim bir şeyse onu yaparken buluyorum yaptığım şeyler çoğu zaman kötü şeyler oluyor bir öneriniz varmı? kendime nasıl hakim olabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tecrübe desen var, ama hocam, 100'e kadar da gitmezsin be. Büyük emek harcamışsın, helal olsun, ve 'g**' kategorisi mi really? Şimdi kusacağım. Gerçekten çok op bir karaktermişsin.ben de diyorumki nasıl 13 yaşında zevkli olur baya bi 16 17 yaşına gel bu günleri mumla ararsın gez bi şöyle malum sarı siyah sitede biraz gezin şöyle 2 3 saat geceliğin her kategoriye bak ilk 100dekilere bak beğendiğin bir şey olur illa.
Son düzenleme: