Neler Yeni

Kendime Nasıl Hakim Olabilirim

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Alperen Yılmaz
Ben Türk milliyetçisi ve ülkesini herşeyinden çok seven biriyim ve ülkemde ter*r yanlılarına aferin , bize defolun gidin yapıyorlar . bazen aklımdan saçma düşünceler geliyor bir gün kötü bir şey yapacağım diye korkuyorum içim artık çok daraldı çok sıkıştım ve patlarsam kendime hakim olamayacağımdan korkuyorum (konuyu siyasi bir amaç veya protestolar için açmadım)

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,797
İsim
efe araci
hobi olarak yumruk torbası alıp tekme tokat girebilirsin o dediğin orhan evlatlarının ismini veya yüzünü koyup öyle yumruklarsan belki biraz olsa için rahatlar.
Ben Türk milliyetçisi ve ülkesini herşeyinden çok seven biriyim ve ülkemde ter*r yanlılarına aferin , bize defolun gidin yapıyorlar . bazen aklımdan saçma düşünceler geliyor bir gün kötü bir şey yapacağım diye korkuyorum içim artık çok daraldı çok sıkıştım ve patlarsam kendime hakim olamayacağımdan korkuyorum (konuyu siyasi bir amaç veya protestolar için açmadım)

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Alperen Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hobi olarak yumruk torbası alıp tekme tokat girebilirsin o dediğin orhan evlatlarının ismini veya yüzünü koyup öyle yumruklarsan belki biraz olsa için rahatlar.
bana gerçeği lazım dostum yapay olanla kaç defa denedim olmadı

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Alperen Yılmaz
artık bu dayanamamazlık işi o kadar ilerledi ki rüyamda o yaprak başları *ldürdüğümü falan görmeye başladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

git boksa dayak yer dönersin. sinirin gevşer
bu halimle kim bana zincir vuracakmış şaşarım

Reves9

80+
Yanlış anlamayın fakat bunlar boş işler. Bu ülke kimseye kalmamış, size de kalmaz. Bu siyaset arenasında birbirine girenler akşam aynı masada kumar oynuyor, aynı barda alkol alıyor. Siyasi arenada birbiriyle kavga edenlerin arası gerçekte inanılmaz iyi. Sadece ülkedeki insanları özellikle gençleri bu şekilde zehirleyerek ülkeyi karıştırmaya, insanları yönlendirmeye çalışıyorlar. Bunu parti bazında söylemiyorum, A partisi de C partisi de D partisi de hepsi aynı.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Alperen Yılmaz
Yanlış anlamayın fakat bunlar boş işler. Bu ülke kimseye kalmamış, size de kalmaz. Bu siyaset arenasında birbirine girenler akşam aynı masada kumar oynuyor, aynı barda alkol alıyor. Siyasi arenada birbiriyle kavga edenlerin arası gerçekte inanılmaz iyi. Sadece ülkedeki insanları özellikle gençleri bu şekilde zehirleyerek ülkeyi karıştırmaya, insanları yönlendirmeye çalışıyorlar. Bunu parti bazında söylemiyorum, A partisi de C partisi de D partisi de hepsi aynı.
yanlış anlamadım tabii ki ama Atamın dediği gibi "vatan darda ise kurtarıcı beklemeyin kurtarıcı siz olun" bu dediklerimin olmayacağını biliyorum ama insan duygusuna hakim olamayınca bunlar aklımda ukte olarak kalıyor

vatanım da bana değil halkıma kalsın bir kişiye kalırsa aynı bölümü tekrar oynarız iyi geceler

Reves9

80+
yanlış anlamadım tabii ki ama Atamın dediği gibi "vatan darda ise kurtarıcı beklemeyin kurtarıcı siz olun" bu dediklerimin olmayacağını biliyorum ama insan duygusuna hakim olamayınca bunlar aklımda ukte olarak kalıyor

vatanım da bana değil halkıma kalsın bir kişiye kalırsa aynı bölümü tekrar oynarız iyi geceler
Tabii bu duyguların normal olduğunu düşünüyorum fakat şu anda güncel durumdan bir örnek vermek isterim. Şu anda özellikle genç arkadaşlar bir protesto yapıyor. En son gördüğüm 1900 kişi gözaltına alınmıştı, şimdi belki daha da artmıştır. Bu işin sonunda, bu iki parti gene bir araya gelecek, liderleri aynı masada oturup gülüp eğlenecek. Milletvekilleri aynı masada yemek yiyip sohbet edecek, olan o 1900 tane genç arkadaşa olmuş olacak. Bunlar sürekli yaşanan ve yaşanmaya devam edecek olaylar. Ülke dertleri kafaya takmakla bitmez, en iyisi kendi hayatınıza odaklanıp güzel bir hayat yaşamaya çalışmaktan geçiyor. Yıllarca bir parti kendi seçmenine milliyetçi, diğer bir partinin seçmenine ter***ist dedi. En sonunda ne oldu? İki partinin başkanları can ciğer kuzu sarması. Ne desek boş.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Alperen Yılmaz
benim tarafım halktır , özgür konuşsun *rdoğan konuşsun banane ikiside boş adam burda önemli olan bir şekilde yönetimi halkın eline geçirmektir , zaten liderlerin ne haltlar yediğini bende biliyorum bendeki amaç pisliğe bulaşmış olanı değil pisliği temizlemek

mfm125

80+ Silver
benim tarafım halktır , özgür konuşsun *rdoğan konuşsun banane ikiside boş adam burda önemli olan bir şekilde yönetimi halkın eline geçirmektir , zaten liderlerin ne haltlar yediğini bende biliyorum bendeki amaç pisliğe bulaşmış olanı değil pisliği temizlemek
İktidarı ele geçirmek istiyosan gidip parti kurucan onun dışında yapacak bir şey yok adamlar tiyatro oynuyor Erdoğan muhalefeti de eline almış oynatıyor buna şimdilik kimse dur diyemez.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Ege
Boks torbası al apo nun resmini as yada kimi istiyorsan vur tekme at ağzına et

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Alperen Yılmaz
İktidarı ele geçirmek istiyosan gidip parti kurucan onun dışında yapacak bir şey yok adamlar tiyatro oynuyor Erdoğan muhalefeti de eline almış oynatıyor buna şimdilik kimse dur diyemez.
ele geçirmek değil ki amaç ter*ristleri baştan savmak

Top Bottom