Neler Yeni

Yardım Kendime portfolio web sitesi yaptım sizce nasıl olmuş ?

DaffyGraphic

80+ Silver
hocam siz eski domainden girmeye çalışıyorsunuz o yanlış doğrusu şu
Dostum bu yaşlardan gelişmeye başlaman güzel. Ama yapabildiklerin sınırlı sanırım. Bunları geliştirmek için, sadece html dersleri izleme. Aynı zamanda site tutorialları var youtube üzerinde, izleyip yapmaya çalış. Çok çok yap, elin alışsın artık. Kodlarken kafandaki düşünce kopyalayıp site yapmaksa girişme bile. Bunları izlemenin sebebi, neyin nerede kullanılacağını bilmek gibi şeyler. Ayrıca gidip mesela reactla olan projeleri yapma, çünkü daha HTML ve CSS öğrenmişsin. Bu diller üzerine olan eğitimleri izle. Youtubeda baya vardı personal portfolio dersleri hatırladığım kadarıyla. Bende bir şirkette Senior front-end developer olarak çalışıyorum. Herhangi bir sıkıntın olursa yazmaya çekinme. Discord vereyim istersen iletişime geçersin.

Discord: Daffy#0003
Eklersin, müsait olduğum zaman bakarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yılmaz Ayyıldız
Dostum bu yaşlardan gelişmeye başlaman güzel. Ama yapabildiklerin sınırlı sanırım. Bunları geliştirmek için, sadece html dersleri izleme. Aynı zamanda site tutorialları var youtube üzerinde, izleyip yapmaya çalış. Çok çok yap, elin alışsın artık. Kodlarken kafandaki düşünce kopyalayıp site yapmaksa girişme bile. Bunları izlemenin sebebi, neyin nerede kullanılacağını bilmek gibi şeyler. Ayrıca gidip mesela reactla olan projeleri yapma, çünkü daha HTML ve CSS öğrenmişsin. Bu diller üzerine olan eğitimleri izle. Youtubeda baya vardı personal portfolio dersleri hatırladığım kadarıyla. Bende bir şirkette Senior front-end developer olarak çalışıyorum. Herhangi bir sıkıntın olursa yazmaya çekinme. Discord vereyim istersen iletişime geçersin.

Discord: Daffy#0003
Eklersin, müsait olduğum zaman bakarım.
attım istek
kafamdaki düşünce tabikide kopyalayıp site yapmak değil mesela bu projemi yapmadan önce normal menüleri bile yapmayı bilmiyordum yani normal css siz menüleri yapabiliyordum html ile sonra css linin kodunu alıp kopyala yaptım yaptıktan sonra üzerinde oynamalar yaparak onunda mantığını anladım şimdi buradaki o dönen logolar ve one page menü kavramlarını öğreniyorum. Yani kopyalamayla başladığım bu yolda aslında yeni şeyler üretmeye çalışıyorum. Yani o kopyaladıklarımın mantığını anlayıp kendim yapıyorum :D
Zaten şuanda okuldan arttırabildiğim vakitlerde Youtube'dan Udemy den BTK dan vb. eğitimler izliyorum ve öğreniyorum. Teşekkürler dilerim dediğim gibi istek attım.
Discord: 𝙨𝙘𝙤𝙩𝙩#4153

Top Bottom