Neler Yeni

Kendimi nasıl geliştirebilirim

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Arkadaşlar ben 15 yaşındayım şu an bir mühendislik ofisinde binaları modelleyip render vs. alıyorum profseyonel after effects,photoshop biliyorum python ve unity de biliyorum birkaç da hacking işlemleri biliyorum şu anda da react native öğreniyorum ingilizcem gayet iyi düzeyde almanca öğreniyorum şu an bana başka ne önerirsiniz?

Fatih Avşar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Fatoh
Arkadaşlar ben 15 yaşındayım şu an bir mühendislik ofisinde binaları modelleyip render vs. alıyorum profseyonel after effects,photoshop biliyorum python ve unity de biliyorum birkaç da hacking işlemleri biliyorum şu anda da react native öğreniyorum ingilizcem gayet iyi düzeyde almanca öğreniyorum şu an bana başka ne önerirsiniz?
bir milyon yazılımcı projesinden yazılım dilleri ögrenebilirsin
,

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
vay be benden 1 yaş büyüksün ve bunları yapıyorsun ben daha html,css,js az çok biliyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

devamke

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ufaktan elektronik öğrenebilirsin. 3D modelleme programlarına bakabilirsin. Ucundan tat seversen devamı gelir zaten.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ufaktan elektronik öğrenebilirsin. 3D modelleme programlarına bakabilirsin. Ucundan tat seversen devamı gelir zaten.
3D modelleme zaten şu an Blender,Cinema 4d ve 3ds Max kullanabiliyorum elektronik bakıcam ama teşekkür ederim

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ben CS’de spray atmayı bilmiyorum adama bak.

Top Bottom