Kendimi nasıl tanırım?

Reaksiyon skoru
474
Mevlananın bir sözü var ''Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün''. Bu söz beni çok etkilemişti ama kendimde bir şey farkettim, ne nasıl biri olduğumu bilmiyorum ne de nasıl göründüğümü. Başlıkta da belirttiğim gibi kendimi nasıl birimi olduğumu nasıl öğrenirim? Ciddi cevaplayın lütfen.

Mevlananın bir sözü var ''Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün''. Bu söz beni çok etkilemişti ama kendimde bir şey farkettim, ne nasıl biri olduğumu bilmiyorum ne de nasıl göründüğümü. Başlıkta da belirttiğim gibi kendimi nasıl birimi olduğumu nasıl öğrenirim? Ciddi cevaplayın lütfen.
İçindeki kendini keşfetsen yeterli

Biraz yazım yanlışı var sonradan farkettim.

Bunu en yakın arkadaşına sorabilirsin.
İnsan en yakın dostuna karşı hep olduğu gibi davranır.
Fazla samimi olmadığın arkadaşlarına olmak istediğin gibi davranırsın.

başkalarının gözünde nasıl birisin arkadaşlarına annene babana sor ben nasıl biriyim kendini tanırsın nasıl biri olduğunu
iyi forumlar

Sorum da o zaten?
Kendini sorgula nasıl biriyim
kendine sınav yap
neleri yapmışım neleri yapmamışım bu zamana kadar
nasıl birisiyim nasıl davranışlarım nasıl tavırlarım var
bunları bir kağıda yaz veya düşün ve sorgula
İçindeki kendini keşfetmiş olursun

Hangi ortamda hangi olaya nasıl tepki veriyorum diye karakter anlizi yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri