Mehmet Can
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 396
Arkadaşlarımla buluşuyoruz evde iyi güzel ama onlar gittikten sonra kendimi bi an aşırı yalnız hissetmeye başlıyorum. Bu beni nedense üzmeye başlıyor anlamsız.
Yanı o kadar yalniz hissetmiyorum'da yani ne biliyim.İnsan daha kötüsüne alışınca normali iyi olarak hisseder. 21 gün kimseyle konuşmayın (tabii sonrasında psikolojik danışmanlık ihtiyacı duyabilirsiniz)
Kanka bende bazen deliriyorum sonra düzeliyor takma yalnız olmak daha güzel kendini sorgula![]()
Oo ama bunu demicektin ❤DA FORUM YANINDA YALNIZ DEĞİLSİN.![]()
Yanı spor ile ilgileniyorum o iyi geliyor.Bir hobi edin. Yeni bir şeyler hakkında araştırma yap. Bir iş, zanaat, sanat, teknoloji hakkında araştırmalar yap zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun.
Valla yalnız olmayı her şeye tercih ederim en iyisi.Arkadaşlarımla buluşuyoruz evde iyi güzel ama onlar gittikten sonra kendimi bi an aşırı yalnız hissetmeye başlıyorum. Bu beni nedense üzmeye başlıyor anlamsız.
Atma şu zehirli oku kralSen bu halde yalnız hissediyorsan vay haline diyeyim ve kaçayım.
Aslında iyi ben boşa kafa takıyorum sagolun da forumValla yalnız olmayı her şeye tercih ederim en iyisi.
21 gün mü? Hımm.İnsan daha kötüsüne alışınca normali iyi olarak hisseder. 21 gün kimseyle konuşmayın (tabii sonrasında psikolojik danışmanlık ihtiyacı duyabilirsiniz)