ahmetkoklu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 218
19 yasindayim yks kpss hazirlaniyorum kutuphane dershane vb. Calisiyorum o konuda sikinti yok. Ancak sosyal cevrem olmadıgı icin çok garip hissediyorum. Disarida iki cift gordum opusmuslerdi opustuklerini gordum 2 saat once, ve onlarin opusmesini kafaya taktim aklimdan cikmiyor ve bunlar sanki kariyer ve yaş olgunluğu vb. Ve sanki onlar Her anlamda benden üstün statüdeymiş gibi gormeye başladım.... Ve dusundukce dahada kafaya takıyorum.
Kendim freelancer calisiyorum 12 yasinda bu islere basladım 15 16 yasindan sonra birseyler kazanmaya başladım yurt disindan calistigim kisilerde oldu yayincilarlada calismistim kendi pc mi masamı herseyini kendim aldım ayriyeten şu an iyi bir birikimim var ve ingilizcede kendimi geliştiriyorum b1 seviyesine gelecek gibiyim.
Bir kızı haketmesi gereken kisi ben değilmiyim?
Bunu gerçekten düşünüyorum benim neyim eksik ben onlardan daha fazla şey başardım onlar belki hiç okumamıs aylik geliri olmayan çocuklar ama sevgilisi var misal ben neden bu durumdayım. Kafam gidiyor bunları dusunmekten.
Kendim freelancer calisiyorum 12 yasinda bu islere basladım 15 16 yasindan sonra birseyler kazanmaya başladım yurt disindan calistigim kisilerde oldu yayincilarlada calismistim kendi pc mi masamı herseyini kendim aldım ayriyeten şu an iyi bir birikimim var ve ingilizcede kendimi geliştiriyorum b1 seviyesine gelecek gibiyim.
Bir kızı haketmesi gereken kisi ben değilmiyim?
Bunu gerçekten düşünüyorum benim neyim eksik ben onlardan daha fazla şey başardım onlar belki hiç okumamıs aylik geliri olmayan çocuklar ama sevgilisi var misal ben neden bu durumdayım. Kafam gidiyor bunları dusunmekten.