Kendini koruma aleti önerisi

kastettiğim fenerli elektroşok falan önereceğiniz varmı .Kamuflaj olması önemli mesela fenerin içindeki elektroşok gibi.bütçe 150

tavsiye etmem kurulumu çok uzun sürer + çok etkili olacağını sanmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en mantıklısı o
Biz okulda kalemin içine bıçak yapıyorduk
Malzeme olarak tahta kalemi ve kalemtraş
Kalemtraşın içindeki jileti al tahta kaleminin ucundaki boyayan yeri çıkar jileti tak

Ucuna kapağını takarak gizleyebilirsin
Kavgada bıçak çeken cidden korkak herifin tekidir. Bu topluluk genelde tek gezmiyor zaten ve “ADAM” diyorlar kendilerine. Tek gezmedikleri için senin bıçak çekmen daha büyük sıkıntı. Sıkıyosun biber gazını süre kazanıp kaçıyorsun.
Link atarmisiniz

Kalemtraş Var ya onun içinde metal bir şey var

Kalemi kesen kısım

Ben biber gazı kullanırdım hocam bıçak işi şakaya gelmiyor nekadar amacınız kendinizi savunmakta olsa yaralanabilir hatta ters bir noktaya gelirse ölüme bile götürebilir.
Korkutmak için olsa bile genellikle bu kişiler tek gezmez ve çokta korkarlar gibime gelmiyor.
Biber gazı ile en azından süre kazanırsınız bu vakitte kaçabilir veya karşıdaki kişiyi etkisiz hale getirebilirsiniz.
Üste linki vardı sanırsam.

Ben biber gazı kullanırdım hocam bıçak işi şakaya gelmiyor nekadar amacınız kendinizi savunmakta olsa yaralanabilir hatta ters bir noktaya gelirse ölüme bile götürebilir.
Korkutmak için olsa bile genellikle bu kişiler tek gezmez ve çokta korkarlar gibime gelmiyor.
Biber gazı ile en azından süre kazanırsınız bu vakitte kaçabilir veya karşıdaki kişiyi etkisiz hale getirebilirsiniz.
Üste linki vardı sanırsam.
Teşekkürler

hocam ruj bana uymaz :)

bu arada el feneri değil el feneri görünümünde elektroşok yazmıştım
el feneri değil zaten siyah olanda çok ruja benzemiyor zaten üstünde ki ufak ufak simleri koparırsınız olur biter

Geri