N-sar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 676
Biber gazı kullanmanızı tavsiye ederimkastettiğim fenerli elektroşok falan önereceğiniz varmı .Kamuflaj olması önemli mesela fenerin içindeki elektroşok gibi.bütçe 150
Biber gazı kullanmanızı tavsiye ederimkastettiğim fenerli elektroşok falan önereceğiniz varmı .Kamuflaj olması önemli mesela fenerin içindeki elektroşok gibi.bütçe 150
tavsiye etmem kurulumu çok uzun sürer + çok etkili olacağını sanmamhocam teşekkürler uğraşmıssınız https://www.hepsiburada.com/aydinli-kredi-karti-seklinde-bicak-kutusuz-p-HBCV00000M7J2F bu iyi midir?
en mantıklısı oBiber gazı kullanmanızı tavsiye ederim
Öyle Deme, Çok Hızlı Karambit Çekerim.karambit daha çıkana kadar karşı taraf seni etkisiz hale getirir kelebek/çakı daha mantıklı
bek çekemiyorum kelebek daha güzel benceÖyle Deme, Çok Hızlı Karambit Çekerim.
Öyle Deme, Çok Hızlı Karambit Çekerim.
gizli olması önemli hocambek çekemiyorum kelebek daha güzel bence
ben bunları taşıyamamgizli olması önemli hocam
kelebek gayet gizli hocamgizli olması önemli hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben bunları taşıyamam
Hocam büyük yani büyük olsada gizli değilkelebek gayet gizli hocam
Bizim buralarda yani heryerde vardır da .Bazı dallamalar var yanından geçerken omuz atmayami çalışır ne bakiyon diye kavga çıkarmaya mi çalışır ne beklersen var .Bir gün bıçak çekecekler ben lap diye kalacağım 1 kaç defa kavga ettim de bıçak çeken olmadi fakat bıçak çeken de cokmuş.Ben de birgün cekerlerse kendimi korumak amacıyla birşeyler alacağımEn işlevseli biber gazıdır bence.
Cantaniza veya montunuzun iç cebine koyun savunma anında rahat ulasacağınız bi konumda olsun.
Bu arada merakımdan soruyorum neden bir koruma aleti taşımak istiyorsunuz hocam ?
Kavgada bıçak çeken cidden korkak herifin tekidir. Bu topluluk genelde tek gezmiyor zaten ve “ADAM” diyorlar kendilerine. Tek gezmedikleri için senin bıçak çekmen daha büyük sıkıntı. Sıkıyosun biber gazını süre kazanıp kaçıyorsun.Bizim buralarda yani heryerde vardır da .Bazı dallamalar var yanından geçerken omuz atmayami çalışır ne bakiyon diye kavga çıkarmaya mi çalışır ne beklersen var .Bir gün bıçak çekecekler ben lap diye kalacağım 1 kaç defa kavga ettim de bıçak çeken olmadi fakat bıçak çeken de cokmuş.Ben de birgün cekerlerse kendimi korumak amacıyla birşeyler alacağım