Kendini koruma aleti önerisi

En işlevseli biber gazıdır bence.
Cantaniza veya montunuzun iç cebine koyun savunma anında rahat ulasacağınız bi konumda olsun.
Bu arada merakımdan soruyorum neden bir koruma aleti taşımak istiyorsunuz hocam ?

Biber gazı bıçağa göre daha işlevsel. En azından kalıcı bir şey değil. Bıçak yaralar adamı.

En işlevseli biber gazıdır bence.
Cantaniza veya montunuzun iç cebine koyun savunma anında rahat ulasacağınız bi konumda olsun.
Bu arada merakımdan soruyorum neden bir koruma aleti taşımak istiyorsunuz hocam ?
Bizim buralarda yani heryerde vardır da .Bazı dallamalar var yanından geçerken omuz atmayami çalışır ne bakiyon diye kavga çıkarmaya mi çalışır ne beklersen var .Bir gün bıçak çekecekler ben lap diye kalacağım 1 kaç defa kavga ettim de bıçak çeken olmadi fakat bıçak çeken de cokmuş.Ben de birgün cekerlerse kendimi korumak amacıyla birşeyler alacağım

Bizim buralarda yani heryerde vardır da .Bazı dallamalar var yanından geçerken omuz atmayami çalışır ne bakiyon diye kavga çıkarmaya mi çalışır ne beklersen var .Bir gün bıçak çekecekler ben lap diye kalacağım 1 kaç defa kavga ettim de bıçak çeken olmadi fakat bıçak çeken de cokmuş.Ben de birgün cekerlerse kendimi korumak amacıyla birşeyler alacağım
Kavgada bıçak çeken cidden korkak herifin tekidir. Bu topluluk genelde tek gezmiyor zaten ve “ADAM” diyorlar kendilerine. Tek gezmedikleri için senin bıçak çekmen daha büyük sıkıntı. Sıkıyosun biber gazını süre kazanıp kaçıyorsun.

Biz okulda kalemin içine bıçak yapıyorduk
Malzeme olarak tahta kalemi ve kalemtraş
Kalemtraşın içindeki jileti al tahta kaleminin ucundaki boyayan yeri çıkar jileti tak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ucuna kapağını takarak gizleyebilirsin

Geri