-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 6,794
ne yazmıştıki küfür
Hakaret eden klavye delikanlısı sensin. Adam akıllı sorulan soruya ''Senin kafanı s***'' diye cevap veren bir klavye delikanlısı.
ne yazmıştıki küfür
Hakaret eden klavye delikanlısı sensin. Adam akıllı sorulan soruya ''Senin kafanı s***'' diye cevap veren bir klavye delikanlısı.
neden yazmış kime yazmış
forum.donanimarsivi.com
neden yazmış kime yazmış
konuu okudumda mesajların yarısı yokBu konuyu açan arkadaşa yazmış. Konuyu oku nedenini anlarsın.Bu Yazıyı Bütün Fotoğraflara Nasıl Uygularım
arkadaşlar alttaki fotoyu üstteki gibi yaptım, ama alttaki foto gibi bir sürü foto, var hepsine bu yazıyı koymam lazım bunun bi kısa yolu yada bir programı varmıforum.donanimarsivi.com
Bi tık haklı gibi geldiBu konuyu açan arkadaşa yazmış. Konuyu oku nedenini anlarsın.Bu Yazıyı Bütün Fotoğraflara Nasıl Uygularım
arkadaşlar alttaki fotoyu üstteki gibi yaptım, ama alttaki foto gibi bir sürü foto, var hepsine bu yazıyı koymam lazım bunun bi kısa yolu yada bir programı varmıforum.donanimarsivi.com
Konu sahibi sütyen fotoğrafı attığı için demiş galiba.konuu okudumda mesajların yarısı yok
Kimin umrunda olur bilmiyorum ama @Treyarch kardeşimizin 'Senin gibilerin bu forumda ne işi var' söyleminden sonra forumu bırakma kararı aldım.
Aslında bir nevi helallik istiyorum sizden nerdeyse herkes bu forumda yardımcı oldu bana.
Herkese çok teşekkür ederim.
Eğer hatam olduysa, birinizi kırdıysam çok çok özür dilerim.