NightWish2434
80+ Silver
Bunu 1.5L olarak yapmak istiyorum ne kadar koymalıyım yada direk alttakini mi kullanayım?
1.5ltye nereden baksan o kutunun 3te birini atman lazım (ben öyle yapıyorum) najo kullanacakasanız onu 1ltye kullanın 1.5 tlde çok tatsız oluyorAlıntıyı görüntüle
Bunu 1.5L olarak yapmak istiyorum ne kadar koymalıyım yada direk alttakini mi kullanayım?
Alıntıyı görüntüle
1/3 atmam gerekiyorsa Nazo daha avantajlı. 1.5L yaptım portakallı tadı fena değildi 3 çeşidi daha var onları da deneyip en iyisini seçip ona göre alicam.1.5ltye nereden baksan o kutunun 3te birini atman lazım (ben öyle yapıyorum) najo kullanacakasanız onu 1ltye kullanın 1.5 tlde çok tatsız oluyor
yani hocam be biraz hayvani şekle atıoyurm ama muhtemelen tadının tam gelmesi için 1/3 atmak gerekir najoyuda dediğim gibi 1 lt şişe yaparsanız çok güzel oluyor1/3 atmam gerekiyorsa Nazo daha avantajlı. 1.5L yaptım portakallı tadı fena değildi 3 çeşidi daha var onları da deneyip en iyisini seçip ona göre alicam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada sanayide çalışıyorum noodle + günlük bir paket toz içecek içiyorum![]()
Doğrudur teşekkür ederim.yani hocam be biraz hayvani şekle atıoyurm ama muhtemelen tadının tam gelmesi için 1/3 atmak gerekir najoyuda dediğim gibi 1 lt şişe yaparsanız çok güzel oluyor