Kepeğe ne önerirsiniz?

Arkadaşlar ben kepek sorunu ile uğraşıyorum ama bir türlü geçirmiyorum, azaltamiyorum bile aksine artıyor gibi geliyor bana.
Önerebilrceğiniz ne var lütfen yardımcı olun?
Banyodan çıktıktan 1 saat sonra saçıma deydigim anda dökülmeye başlıyor kepekler
Hacışakir yara dove kalıp şampuanlarını kullan

Arkadaşlar ben kepek sorunu ile uğraşıyorum ama bir türlü geçirmiyorum, azaltamiyorum bile aksine artıyor gibi geliyor bana.
Banyodan çıktıktan 1 saat sonra saçıma deydigim anda dökülmeye başlıyor kepekler
Head&Shoulders in naneli gibi ferahlatan bir şampuanı var mavi lacivert kutuda. Onu kullan baya azaltıyor benimde öyleydi düzeltti.

bende çok şampuan değiştirdim geçmedi en son gratisten clear kömürlü şampuan aldım çok iyi geldi şuan kepeğim kalmadı öneririm

Head And Shoulders mentollü kullanıyorum 0 kepege yakın tek tük oluyor bende o da normal. Ama terletince saçımı kepekler coşuyor anlayamadım.

Ben Nude kullanıyorum,Çok iyi şampuan.Ailemizde kimse bunu kullandığı zaman kepeklenmemiştir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nude şampuan yaz çıkar

Ben dalin kullanıyorum ama kepek oluyor
Başka kullanınca yanma kaşıntı yapıyor alışmışım daline

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,918
Üyeler
190,473
Son üye