Neler Yeni

Kepek sorunu nasıl çözülür?

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Yiğit Demirci
Eminim çoğu insan saçlarındaki kepek ile mucadale ediyordur ben de bunlardan birisiyim neden oldugunu bilmiyorum ve cozumunude bilmiyorum bu kepek sorunu nasil cozulur bilen varsa sevinirim

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
A''
Eminim çoğu insan saçlarındaki kepek ile mucadale ediyordur ben de bunlardan birisiyim neden oldugunu bilmiyorum ve cozumunude bilmiyorum bu kepek sorunu nasil cozulur bilen varsa sevinirim
kafa derisine göre değişiyor doğru şampuanı bulman lazım ben bulmadan önce siyah tişört giyince bbembeyaz oluyordu şuanda çok bi problem yok. onun dışında kafanı suyla daha çok durula kepeği azaltıyor

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bahadır Kağan
Ben iki sene kepeğin kahrını çektim eczaneden ilk olarak konazol diye bir ilaç vardı onunla başlamıştım şuan sebirox kullanıyorum ve neredeyse sıfır kepek %100 öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki haftada bir bitiyor 100ml*

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Erdem
Yastık.
Şampuan
Deri
Düzenli yıkama
Fazla saçı elemek yada kafanı kaşımak

Top Bottom