Kerimcan Durmazın yeni şarkısı...

cats.jpg

Şahsen çok berbat bir şarkı.

Şunu demeden gidemedim;
Kerim Can Durmaz,müziği neden bırakmaz?😀😀

Taha Duymaz'ın şarkısından sonra bünyem onu kaldırmaz dinledikten sonra 5 saat civarı ceza sansar defkhan falan dinlemem gerek kendimi toplamak için

Şarkıyı bastan sona kahkaha ile izledim.

Sözler manasız ve aptalca klip çöp eğer bu da miyonlar izzlenirse kitlenin beyninden şüphe ederiö çünkü Neşet Ertaş b kadar ünlü değildi.Ya da bu kadar izlenmmiyordu sanırım 1990,1980ya da biraz daha eski yıllarda müziğimiz en yüksek seviyeyi yakaladı şimdi büyük düşüşte.

Hayır sözlerde Ben tehlikeyim ddemesi başlı başına komik.

Taha Duymaz'ın şarkısından sonra bünyem onu kaldırmaz dinledikten sonra 5 saat civarı ceza sansar defkhan falan dinlemem gerek kendimi toplamak için
taha duymazınki 5 saat dinlettirdiyse bu 10 saat dinlettirir hocam aman diyim aman.

Dostlar kerimcan durmaz yeni şarkı çıkartmış. çoğu kişi klibi övüyor,şarkı bayağı beğenilmiş, bir tiktokçu buna benzer bir şarkı çıkartsa kesin yorumlar nice greek vb dolucaktı. bu kadar linç kültürü yaygınlaşmışken bu adam nasıl bu kadar beğenilmeyi başardı? yani linçlensin demiyorum ama,ya bana şahsen gerçekten kötü geldi. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Az kaldı bende şarkı çıkaracağım. Bi ben kaldım çıkarmayan.

Gay dinlemiyorum bir şey düşünemiyorum.

Önüne gelen şarkı yapmaya başladı.

Önceden gay'sen hayata bir sıfır yenik başlıyordun. Şimdi Gay'sen hayata on sıfır önde başlıyorsun. Kerimin hiç bir vasfı yok gay ve dj sadece ve paraya para demiyor. Bunun örnekleri amerikada da çok var. Şimdi gay olunca direkman zengin oluyorsun hahaha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,524
Üyeler
187,203
Son üye
zozzonin2
Geri