Neler Yeni

Kerimcan Durmazın yeni şarkısı...

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
cats.jpg

Şahsen çok berbat bir şarkı.

Şunu demeden gidemedim;
Kerim Can Durmaz,müziği neden bırakmaz?😀😀

Snef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yunus Emre Pak
Taha Duymaz'ın şarkısından sonra bünyem onu kaldırmaz dinledikten sonra 5 saat civarı ceza sansar defkhan falan dinlemem gerek kendimi toplamak için

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Şarkıyı bastan sona kahkaha ile izledim.

Excator23cm

80+ Gold
Sözler manasız ve aptalca klip çöp eğer bu da miyonlar izzlenirse kitlenin beyninden şüphe ederiö çünkü Neşet Ertaş b kadar ünlü değildi.Ya da bu kadar izlenmmiyordu sanırım 1990,1980ya da biraz daha eski yıllarda müziğimiz en yüksek seviyeyi yakaladı şimdi büyük düşüşte.

Hayır sözlerde Ben tehlikeyim ddemesi başlı başına komik.

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Taha Duymaz'ın şarkısından sonra bünyem onu kaldırmaz dinledikten sonra 5 saat civarı ceza sansar defkhan falan dinlemem gerek kendimi toplamak için
taha duymazınki 5 saat dinlettirdiyse bu 10 saat dinlettirir hocam aman diyim aman.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Dostlar kerimcan durmaz yeni şarkı çıkartmış. çoğu kişi klibi övüyor,şarkı bayağı beğenilmiş, bir tiktokçu buna benzer bir şarkı çıkartsa kesin yorumlar nice greek vb dolucaktı. bu kadar linç kültürü yaygınlaşmışken bu adam nasıl bu kadar beğenilmeyi başardı? yani linçlensin demiyorum ama,ya bana şahsen gerçekten kötü geldi. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Az kaldı bende şarkı çıkaracağım. Bi ben kaldım çıkarmayan.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Gay dinlemiyorum bir şey düşünemiyorum.

Önüne gelen şarkı yapmaya başladı.

Önceden gay'sen hayata bir sıfır yenik başlıyordun. Şimdi Gay'sen hayata on sıfır önde başlıyorsun. Kerimin hiç bir vasfı yok gay ve dj sadece ve paraya para demiyor. Bunun örnekleri amerikada da çok var. Şimdi gay olunca direkman zengin oluyorsun hahaha

Top Bottom