turbulance03606
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Fersi Şen
Merhaba,
Benim sistemimde sadece EA oyunlarında (özellikle Battlefield 5 ve Battlefield 2042) "KERNEL APC DURING" hatası alıyorum. Diğer oyunlarda herhangi bir sorun yok. Bu hata yalnızca EA oyunlarını oynarken ALT+F4 YAPTIĞIMDA YADA NORMAL OYUN MENÜSÜNDEN ÇIKMAK İSTEDİĞİMDE OLUYOR.
Şu ana kadar aşağıdaki çözüm adımlarını denedim:
1. RAM testi yaptım, herhangi bir sorun yok.
2. Asus yazılımlarını kaldırdım (Asus Armoury Crate ve diğer Asus uygulamaları).
3. Antivirüs programını kapattım (Kaspersky) ve denedim ama yine aynı hatayı aldım.
4. BIOS güncellemesi yaptım ve sistemdeki tüm sürücülerim güncel.
5. Easy Anti-Cheat (EAC) onarımı gerçekleştirdim.
6. Windows temiz başlatma modu denedim, ancak yine çözüm bulamadım.
Bu hata yalnızca EA oyunlarında, diğer oyunlarda ise hiç bir sorun yaşanmıyor.
Sizce bu hatayı çözmek için başka ne yapabilirim? EA istemcisi ile ilgili bir uyumsuzluk olabilir mi? EA ve Asus yazılımlarının çakışması nedeniyle mi bu hatayı alıyorum? Bu konuda deneyimi olan birileri varsa yardım edebilir mi?
Teşekkürler.
Benim sistemimde sadece EA oyunlarında (özellikle Battlefield 5 ve Battlefield 2042) "KERNEL APC DURING" hatası alıyorum. Diğer oyunlarda herhangi bir sorun yok. Bu hata yalnızca EA oyunlarını oynarken ALT+F4 YAPTIĞIMDA YADA NORMAL OYUN MENÜSÜNDEN ÇIKMAK İSTEDİĞİMDE OLUYOR.
Şu ana kadar aşağıdaki çözüm adımlarını denedim:
1. RAM testi yaptım, herhangi bir sorun yok.
2. Asus yazılımlarını kaldırdım (Asus Armoury Crate ve diğer Asus uygulamaları).
3. Antivirüs programını kapattım (Kaspersky) ve denedim ama yine aynı hatayı aldım.
4. BIOS güncellemesi yaptım ve sistemdeki tüm sürücülerim güncel.
5. Easy Anti-Cheat (EAC) onarımı gerçekleştirdim.
6. Windows temiz başlatma modu denedim, ancak yine çözüm bulamadım.
Bu hata yalnızca EA oyunlarında, diğer oyunlarda ise hiç bir sorun yaşanmıyor.
Sizce bu hatayı çözmek için başka ne yapabilirim? EA istemcisi ile ilgili bir uyumsuzluk olabilir mi? EA ve Asus yazılımlarının çakışması nedeniyle mi bu hatayı alıyorum? Bu konuda deneyimi olan birileri varsa yardım edebilir mi?
Teşekkürler.