Neler Yeni

Kernel power 41 63 hatası

Reav

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Talha Taşçı
OCCT adlı programı yükleyip Power testi yapar mısın?
Hocam 30 dakika test yaptım bişi olmadı ama genelde uzun kullanımda yukarda yazdım gibi ya oyundan çıkarken oluyor yada oyun içinde donuyor şimdi psyu elicezmi daha uzun süre test varsa occtde yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 yıl olduysa yoktur
Sen ne düşünüyorsun hocam iyice kafam karıştı 30 dakikalık testte donmadi ama uzun süreli oyun oynarken donuyor

Reav

80+ Silver
Hocam 30 dakika test yaptım bişi olmadı ama genelde uzun kullanımda yukarda yazdım gibi ya oyundan çıkarken oluyor yada oyun içinde donuyor şimdi psyu elicezmi daha uzun süre test varsa occtde yapabilirim

Sen ne düşünüyorsun hocam iyice kafam karıştı 30 dakikalık testte donmadi ama uzun süreli oyun oynarken donuyor
garip

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin

ADATA SSD'yi bilgisayardan söküp sadece PNY olanı kullanır mısın?

GodlyPain

80+ Bronze
bende rastgele oluyordu bu, güç kablosunu değiştim çözüldü. Tabi herkese aynı olmayabilir

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin
Hocam ben çıkartmayı bilmiyorum pcciye çıkartırırim ssdimi çökertiyo yani pcyi anlamadım
Yanlış hatırlamıyorsam 630 serisindeki tüm SSD'lerde kronik sorun vardı. Ondan kaynaklı bir durum olabilir. Kasanın içini aç. PSU kablosunu çıkar. Orada ADATA yazan 2.5 inçlik bir SSD göreceksin. SATA kablosu ile SATA güç kablosunu çıkarman yeterli. Eğer Windows ADATA'ya kuruluysa tekrardan format atman gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Talha Taşçı
Yanlış hatırlamıyorsam 630 serisindeki tüm SSD'lerde kronik sorun vardı. Ondan kaynaklı bir durum olabilir. Kasanın içini aç. PSU kablosunu çıkar. Orada ADATA yazan 2.5 inçlik bir SSD göreceksin. SATA kablosu ile SATA güç kablosunu çıkarman yeterli. Eğer Windows ADATA'ya kuruluysa tekrardan format atman gerek.
Yok hocam adatayi yan disk olarak kullanıyorum Windows pnyde ona rağmen bu oluyor anlamadım gitti

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Talha Taşçı
Oyunlar falan Adata mı?
Hocam adatada oyunlar var ama oynadım FPS oyunlarının çoğu pnyde rainbow oynuyorum mesela çöküyor CS oynuyorum csdede çöküyor pnyde rainbow yüklü adatada CS yüklü disk farketmeksizin çöküyor

hocam 3 defa olmuş ben dosya felan paylaşamammı sorunun kaynağını gösteren bi dosya felan yokmudur pcde

Ekler

• resim_2023-07-18_183926523.png
    resim_2023-07-18_183926523.png
    132.8 KB · Hit: 41
Son düzenleme:
Top Bottom