3 yıl olduysa yokturHala garantisi duruyormu bilmiyorum ince hesabı ararimda zannetmiom garantisi kalmamistir 3 yıl geçti üzerinden hazır sistemle gelmişti
3 yıl olduysa yokturHala garantisi duruyormu bilmiyorum ince hesabı ararimda zannetmiom garantisi kalmamistir 3 yıl geçti üzerinden hazır sistemle gelmişti
Hocam 30 dakika test yaptım bişi olmadı ama genelde uzun kullanımda yukarda yazdım gibi ya oyundan çıkarken oluyor yada oyun içinde donuyor şimdi psyu elicezmi daha uzun süre test varsa occtde yapabilirimOCCT adlı programı yükleyip Power testi yapar mısın?
Sen ne düşünüyorsun hocam iyice kafam karıştı 30 dakikalık testte donmadi ama uzun süreli oyun oynarken donuyor3 yıl olduysa yoktur
garipHocam 30 dakika test yaptım bişi olmadı ama genelde uzun kullanımda yukarda yazdım gibi ya oyundan çıkarken oluyor yada oyun içinde donuyor şimdi psyu elicezmi daha uzun süre test varsa occtde yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen ne düşünüyorsun hocam iyice kafam karıştı 30 dakikalık testte donmadi ama uzun süreli oyun oynarken donuyor
Açıkçası 600 alsan 4070e kadar yolu 4070ti bile olabilir(?)Bende öyle düşünüyorum bu ay içinde psu Alcam msi mag a650 bn power suply işimi görür mü almışken 650 watt alıyım diyorum
650 waat düşünmüştümde sağlam bir 600 wattda olurAçıkçası 600 alsan 4070e kadar yolu 4070ti bile olabilir(?)
ADATA SSD'yi bilgisayardan söküp sadece PNY olanı kullanır mısın?Hocam 30 dakika test yaptım bişi olmadı ama genelde uzun kullanımda yukarda yazdım gibi ya oyundan çıkarken oluyor yada oyun içinde donuyor şimdi psyu elicezmi daha uzun süre test varsa occtde yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen ne düşünüyorsun hocam iyice kafam karıştı 30 dakikalık testte donmadi ama uzun süreli oyun oynarken donuyor
Hocam ben çıkartmayı bilmiyorum pcciye çıkartırırim ssdimi çökertiyo yani pcyi anlamadımADATA SSD'yi bilgisayardan söküp sadece PNY olanı kullanır mısın?
Yanlış hatırlamıyorsam 630 serisindeki tüm SSD'lerde kronik sorun vardı. Ondan kaynaklı bir durum olabilir. Kasanın içini aç. PSU kablosunu çıkar. Orada ADATA yazan 2.5 inçlik bir SSD göreceksin. SATA kablosu ile SATA güç kablosunu çıkarman yeterli. Eğer Windows ADATA'ya kuruluysa tekrardan format atman gerek.Hocam ben çıkartmayı bilmiyorum pcciye çıkartırırim ssdimi çökertiyo yani pcyi anlamadım
Yok hocam adatayi yan disk olarak kullanıyorum Windows pnyde ona rağmen bu oluyor anlamadım gittiYanlış hatırlamıyorsam 630 serisindeki tüm SSD'lerde kronik sorun vardı. Ondan kaynaklı bir durum olabilir. Kasanın içini aç. PSU kablosunu çıkar. Orada ADATA yazan 2.5 inçlik bir SSD göreceksin. SATA kablosu ile SATA güç kablosunu çıkarman yeterli. Eğer Windows ADATA'ya kuruluysa tekrardan format atman gerek.
Oyunlar falan Adata mı?Yok hocam adatayi yan disk olarak kullanıyorum Windows pnyde ona rağmen bu oluyor anlamadım gitti
Hocam adatada oyunlar var ama oynadım FPS oyunlarının çoğu pnyde rainbow oynuyorum mesela çöküyor CS oynuyorum csdede çöküyor pnyde rainbow yüklü adatada CS yüklü disk farketmeksizin çöküyorOyunlar falan Adata mı?
hocam bu sefer gene oyundan çıkarken siyah ekranda kaldı pc oyundan çıktıkdan sonra discordda arkadaşların sesi geliyordu pcde no signal yazısı çıktı ve gene kernel power hatası verdiOyunlar falan Adata mı?