Kernel power 41 hatası

Xanxx

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese iyi günler
Sorunum şu bilgisayarım düzensiz aralıklarla
Kendini restartlıyor olay görüntüleyicsinde kernel power 41 yazıyor.
Şahsen ben psu nun 6 yıllık olan frisby 650w gibi kötü bir psu olduğu için ondan şüphelenmiştim.Bu sorunu bi kaç aydır yaşıyorum.

EK OLARAK: bugün hwinfoda PCI express hatası gördüm 112 adet bun görmeden önce occtde power testi yaptım işlemcim 95 derece gördü sonra sabit kaldı boşta 45 derece ekran kartımda yükte 70lerde
Bunları ekleyeyim dedim işlemcimin neden bu kadar sıcak olduğunu bilmiyorum macun ve fanları hepsini kontrol ettim her şey yerinde.

RYZEN 5 5500
GTX 1650SUPER
A320m-a pro
Frisby 650w 80p

Arkadaşlar eklemeyi unutmuşum bilgisayar masasütünde boştayken restart attı onu yakaladım birde valoranta girerken attı yani boşta veya yükte restart atma döngüsü değişiyor. OCCT de yüke sokuncada atmadı.

uzun süre lanet hatayı yaşamış biri olarak anakart ve psu değiştirerek kurtuldum. fakat sorun hangisinde asla bilemedim. günlerce internette araştırdım kimse kesin bir çözüm bilmiyor. en kesin çözüm ikisinden birini değiştirerek oluyor maalesef. öncelik olarak psu'dan başlayın bence. o daha ihtimalli görünüyor

uzun süre lanet hatayı yaşamış biri olarak anakart ve psu değiştirerek kurtuldum. fakat sorun hangisinde asla bilemedim. günlerce internette araştırdım kimse kesin bir çözüm bilmiyor. en kesin çözüm ikisinden birini değiştirerek oluyor maalesef. öncelik olarak psu'dan başlayın bence. o daha ihtimalli görünüyor
Cevabınız için teşekkür ederim bende psu değiştirmeyi düşünüyorum.Başından beri ondan şüpheleniyorum o değilse bile değiştirmekte fayda var kötü bir psu kullanıyorum.

Eski sistemimde psu değiştirmek işe yaramamıştı. Frisbyden deepcoola geçmiştim. Şimdiki sistemde nzxt var ama anakart da değişti o nedenle tam olarak nasıl çözüldü bilmiyorum. Ya vrm yetersizdi ya psu bozulmuştu.

Cevabınız için teşekkür ederim bende psu değiştirmeyi düşünüyorum.Başından beri ondan şüpheleniyorum o değilse bile değiştirmekte fayda var kötü bir psu kullanıyorum.
Eğer kasanın güç kablosu uzatma/akım koruma vb bir şeyle bağlıysa birden çok kablo bağlı bir şey kullanıyorsan hepsini sök kasayı direkt prize bağla ve öyle dene bende benim sistemde yaşıyordum 5li akım korumadanmış onu teke düşürdüm sorunum çözüldü dene

Eğer kasanın güç kablosu uzatma/akım koruma vb bir şeyle bağlıysa birden çok kablo bağlı bir şey kullanıyorsan hepsini sök kasayı direkt prize bağla ve öyle dene bende benim sistemde yaşıyordum 5li akım korumadanmış onu teke düşürdüm sorunum çözüldü dene

Kasa 3lü normal bi prize bağlıydı hatayı aldıktan sonra ( hatadan dolayı değiştirmek için değil ) akım koruma prizine bağladım 6 lı bi priz dün yine aldım hatayı sadece prize bağlamayıda denerim. Başka böyle sorun yaşayan varsa cevap verebilirse sevinirim..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,129
Üyeler
188,527
Son üye
efeosd
Geri