Neler Yeni

Kernel-Power 41 Sorunu ve Çözüm Arayışları

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
997
İsim
Buğra
Daha önceden Kernel-Power 41 konusu açmıştım sorunum devam ediyor maalesef o konuyu okuyın herşeyi yaptım ama sorun çözülmüyor güç kaynağı kaynaklıdır diye nzxt c750 alıp test ettim sorun devam ediyor mem test bios güncelleme expo kapatma nvidia sürücüsü nvidia app yazılımı kaldırma yazılımsal olabilecek herşeyi yaptım chipset sürücüsü de denedim yok arkadaşlar olmuyor bilgisayardan soğudum artık kernel power 41-63 hatası ne yaptıysam gitmiyor ekran kartında mı diyorum ekran kartı durduk yere niye bozulsun 1 senedir sorunsuz kullanıyorum pc yi sorunun kaynağını bulamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Father
bilgisayarı yeni aldım aldığımdan beri mavi ekran yiyordum sonra ramleri değiştirdim corsair aldım şu anlık mavi ekran yemedim inş yemem psikolojik travma oluştu 2 kere bende kernel power 41 hatası aldım memory management 1a hatası aldım almadığım şey kalmadı

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
997
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarı yeni aldım aldığımdan beri mavi ekran yiyordum sonra ramleri değiştirdim corsair aldım şu anlık mavi ekran yemedim inş yemem psikolojik travma oluştu 2 kere bende kernel power 41 hatası aldım memory management 1a hatası aldım almadığım şey kalmadı
2 haftadır uğraşıyorum belleklerde anakartta ssd de hiçbir sorun yok ekran kartında gibi sorun ama inanasım gelmiyor

Awsed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Zeynel Çalık
hocam kabaca okudum şahsi fikrimce psu ekran kartındaki bileşenleri sıkıntıya cıkarmıs olabilir. sorun büyümeden baktırmanızda fayda var

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
997
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kabaca okudum şahsi fikrimce psu ekran kartındaki bileşenleri sıkıntıya cıkarmıs olabilir. sorun büyümeden baktırmanızda fayda var
hocam tüm parçalarımı test edip belleklerim sorunsuz anakartta sorun yok işlemci olsa zaten mavi ekran verir son kez ssd değişip deneyeceğim eğer yine olursa sorun ekran kartı zaten başka bişey olamaz yani güç kaynağıyla alakası yok durumun güç kaynağı değişmeme rağmen oldu bu durum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,769
Üyeler
172,414
Son üye
wk4remjr
Top Bottom