Biliyorum.Açar ama bi tane ortak konunun altına yazılsın. Böyle konu kirliliği oluyor.
Bayağı uğraşmak lazım.Beyler şimdi bu 1 2 tıklayıncamı geliyor yoksa uğraşmak mı lazım.
Var ama yeni kullanıcılar yeni konu açmak ile uğraşıyor.Biliyorum.
Bunun gibi ortak konu açan yok mu?Ana Konu - Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu
incehesap gaming gecesi indirimleri yayınlanmaya başladı. Daha önceki indirim günlerinde elinde parası olanlar bazı ürünlerde "alınır mı? - alınmaz mı?" kararsızlığı yaşıyor ve konu açıyordu. Bu konuyu fikir danışılması adına açtım. İndirimden ürün almak isteyenler, genelde şu soruları...forum.donanimarsivi.com
Varda arada kaynayıp gidiyor galiba. Ben açarım şimdi benim ki de kaynar o yüzden bulaşmadım.Biliyorum.
Bunun gibi ortak konu açan yok mu?Ana Konu - Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu
incehesap gaming gecesi indirimleri yayınlanmaya başladı. Daha önceki indirim günlerinde elinde parası olanlar bazı ürünlerde "alınır mı? - alınmaz mı?" kararsızlığı yaşıyor ve konu açıyordu. Bu konuyu fikir danışılması adına açtım. İndirimden ürün almak isteyenler, genelde şu soruları...forum.donanimarsivi.com
Bu kadar moderatör ile imkansız.Konu onay sistemi gelmeli bence.
Bende vazgeçtim önceden.Varda arada kaynayıp gidiyor galiba. Ben açarım şimdi benim ki de kaynar o yüzden bulaşmadım.
Ben o zaman açayım biraz reaksiyon kasayımVarda arada kaynayıp gidiyor galiba. Ben açarım şimdi benim ki de kaynar o yüzden bulaşmadım.
Ben işin reaksiyonunu geçtim yeter ki açmasınlar.Ben o zaman açayım biraz reaksiyon kasayım
Vazgeçtim
3 tane yeni moderatör alınıyor zaten.Bu kadar moderatör ile imkansız.
Redditdeki sistem olabilir ama burası forum yardımlaşma amacından sapmış olurKonu onay sistemi gelmeli bence.