Neler Yeni

Kes Onu Etkinliği için Yeni Üye mi Olmamız Gerekiyor?

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Daha önce Aliexpress'le alışveriş yaptığım hesabımla deniyorum. Ürünler %90'da kalıyor. İndirim sağlamıyor. Ne yapsak?

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet o zaten yeni üye kampanyası değil mi? :peepo2:

CoNKeR

80+ Bronze
Evet, direk ürünü alabilmek için yeni üye olmak lazım. Ama onda da bazı ürünleri veriyor. (Kenarinda kolay, orta zor yazanların sadece kolay olanlarından veriyor).

Eski üyelikler için 1000 kişi de davet etseniz almanız yine zor (Özellikle kenarında zor yazan ürünler için)

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
bu kampanya nedir?özetler misin?

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
evet yeni üyeler için uçak moduna al telefonu 2dk sonra aç ip değişecek aliexpress sil tekrar yükle yeni hesapla alabilirsin. ürünleri

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,262
İsim
Mert Can Ergün
Daha önce Aliexpress'le alışveriş yaptığım hesabımla deniyorum. Ürünler %90'da kalıyor. İndirim sağlamıyor. Ne yapsak?
Yeni hesap açtığın zaman alabiliyorsun diğer türlü kupon paylaş diyor

Lowe

80+ Bronze
Evet, direk ürünü alabilmek için yeni üye olmak lazım. Ama onda da bazı ürünleri veriyor. (Kenarinda kolay, orta zor yazanların sadece kolay olanlarından veriyor).

Eski üyelikler için 1000 kişi de davet etseniz almanız yine zor (Özellikle kenarında zor yazan ürünler için)
direkt*

Erlik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Boris Manco
Bir süredir (tahminimce 2 aydır) açık olan fakat alışveriş yapmadığım hesabımla 3 liraya (vergiyle 18 lira oldu) RGB led (TR Piyasasında muadili 100 lira) aldım. Fakat şunu farkettim bunu yapınca ilk alım için geçerli bir indirimim vardı bunu kaçırmış olduk. Şanslıysanız kolay olanlar ilk alım için çıkabilir. Burada ne almak istediğimiz neden almak istediğiniz ve ilk alım indirimini düşünmek lazım. Orta zorlukta olan bir ürün için link paylaştım tıklandığına da şahidim ilerleme kaydedemiyorum.

Ek:200/100 100/50 100/25 gibi bir kuponu olan veya nasıl olacağını bilen yeşillendirirse sevinirim m2 soğutucuyu alacaktım normalde LED alacağız derken onu kaçırdık. :D

Top Bottom