Neler Yeni

Kesinlikle oynanması gereken oyunlar

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bence oynanması gereken oyunlar:
Red Dead Redemption 2(Zaten bu oyunu herkes oynamasa bile sürü psikolojisiyle öneriyor)
GTA V ve IV
Cyberpunk 2077

The Witcher 3(DLC'leriyle birlikte oynanmalı)
Hellblade Senua's Sacrifice
Star Wars: Battlefront 1 ve 2

Star Wars: Jedi Fallen Order
Frostpunk
(bence bir koloni yönetmek zevk verir. Hem Türkçe destekli. Yönetirken sorun yaşamazsınız)
Batman serisi
Watch Dogs 2

Lord of Rings seviyorsanız Middle Earth Shadow of War ve Mordor oyunları sevebilirsiniz. Ben Yüzüklerin Efendisi teması seviyorum açıkçası. O yüzden beni oyunun içinde tutmuştu.
Tomb Raider serisi ( Hazır oyun Epic Games'de ücretsizken alın. Bir ara yüklersiniz bakarsınız. Hak ettiği değeri pek fazla görmeyen oyunlardan)
Mafia serisi
Destiny 2( Oyun ilk çıktığında batırmışlardı ama sonradan küllerinden doğdular. Çok iyi değil ama kötü de değil. Bir puan verecek olsam 78 filan verirdim)
Canavarlara ölümüne sıkıp, kesmek istiyorsanız ve ayrıca boss'lar ile savaşmak istiyorsanız Doom Eternal
Bilgisayar için sorun çıkarmazsa PS NOW var The Last of US serisi oynayabilirsiniz.
Ama bu saydıklarımın kat kat ötesindeki oyun işte GOD OF WAR serisi. Son oyun hariç. Hayatımda oynadığım en saçma oyundu. GOD of War dediğin kaos bıçakları olacak. Saldıracaksın. Hunharca saldıracaksın. Üzerine tomarla düşman saldıracak ama sen o bıçaklarla saldıracaksın. O yüzden eski God of War oyunlarını söylüyorum. Bu oyunun hayranıyım. No chaos blades no party. :/
Call of Duty Modern Warfare serisi açıkçası bence en güzel COD serisi. Oyunu yapan kişiler adamlara yeni düşünce getirdiler. 2. dünya, 1. dünya teması hayret ilk defa işlenmedi.
Sessizlik teması seviyorsanız Hitman serisi de güzel bir seridir.
Haritada elime hangi eşya geliyorsa alıp düşmanıma atayım isterseniz Control
Arkadaşınız varsa The Forest. Arkadaş yoksa ben girmem açıkçası.
Devil May Cry. Herkes oynamaz da oynayanlar da çok seviyor oyunu. Ben de seviyorum bu serinin oyunlarını. Güncellik isterseniz Devil May Cry 5
DeathLoop
oyuna baktığımda çok hoşuma gitti. (Oyunu oynamadım bol bir zamanım olduğunda mutlaka alıp oynayacağım oyunlar listesinde.)

Şimdi yazacağım oyunlar daha çıkmadı fakat ben bu oyunlardan umutluyum. Hatırlarsanız çıktığı zaman bakabilirsiniz.
Elden Ring
Avatar: Frontiers of Pandora( Avatar seviyorsanız cezbedebilir ama dediğim gibi çıkmadı.)
God of War Ragnarök( oyun çıkınca PS Now'dan bakabilirsiniz. PC için maalesef çıkması planlanmıyor ne de olsa ps exclusive oyunu.)

Son düzenleme:

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Son düzenleme:

knozhupgrade

80+ Bronze
Eski oyunlar arasında benim için hâla gideri olan 2 oyun:
1. Homefront (2011)
2. GTA: San Andreas (2004)

Günümüzde tercih edilebilir, oynamaya değer oyunlar:
Quantic Dream'in oynanış ve yapım olarak benzeyen 3 oyunu:
1. Detroit: Become Human (2018)
2. Beyond: Two Souls (2013)
3. Heavy Rain (2010)

----------------------------------------

Tomb Raider (2013)
Rise of The Tomb Raider (2015)
-->> Bu oyununu oynamadım, nedenini de bilmiyorum. Ancak 2013 yapımı gerçekten kaliteliydi ve devamının aynı şekilde geliceğine emin olabiliyorum.

Shadow of the Tombraider (2018)

----------------------------------------

Genel yapısıyla sıklıkla önerilen oyunlar:
Red Dead Redemption 2 (2018)
GTA 5 (2013)
Witcher 3
Metro Serisi
...

Listeye çok fazla oyun eklenebilir. Neticede oyun sektörü sürekli gelişiyor. Ancak ben özellikle kendim oynadığım ve bir çok anlamda değerlendirdiğim oyunları paylaşmak istedim.

Gerçekten severek oynadığım ve çıldırmaya vesile olan bu oyunu da paylaşmak istiyorum:

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Rust
.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Okyanus
İlgilendiği Kategoriler
Oyun incelemeleri
Kendinize iyi bir bilgisayar topladınız ve artık oyun dünyasının efsanelerine daha önce hiç oyun oynamamış yeni bir oyuncu olarak göz atmak istiyorsunuz.Böyle bir kişiye kesinlikle oynanmalı dediğiniz oyunlar nelerdir?Bu arada her ne kadar dediğiniz oyun efsane olmuş olsa bile hala günümüzde gideri olan yani çok eski olmayan oyunları yazarsanız daha iyi olur.
Mafia Definitive Edt.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Kendinize iyi bir bilgisayar topladınız ve artık oyun dünyasının efsanelerine daha önce hiç oyun oynamamış yeni bir oyuncu olarak göz atmak istiyorsunuz.Böyle bir kişiye kesinlikle oynanmalı dediğiniz oyunlar nelerdir?Bu arada her ne kadar dediğiniz oyun efsane olmuş olsa bile hala günümüzde gideri olan yani çok eski olmayan oyunları yazarsanız daha iyi olur.
Witcher 3
The Long Dark
RDR2
Mafia 2
Rainbow Six Siege
Forza Horizon 5

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru