Keşke dediğiniz bir şey?

keşke sinirli ve takıntılı bir insan olmasaydım.

Yakın zaman için keşke Kadir Şeker denilen katil salınmasaydı Adalet baskı ile karar almasaydı. Keşke sağlıkta şiddeti, kadına şiddet dahil her türlü şiddet cezasız kalmasaydı.

Son düzenleme:
Keşke ondan hoşlandığımı anlamasaydı ondan sonra her şey cidden sarpa sardı

Son düzenleme:
Gecmis olsun banada doktor tirnagin batiyor cekilcek dedi bugun cekildi asiri derece acıyor.
Geçmiş olsun hocam. Bana tırnak batması için değilde ayak parmağımın üstüne düşmüştüm, tabi obez olduğum için hem parmak baya acımıştı hemde tırnak hafif içe battı şişti kanadı fln ama kan ve şişlik geçti. doktor o tırnağa çekebiliriz demişti 1 ay önce ama kendi toparlıyor galiba. çünkü ya çekeceğiz ya da o kendi kendine iyileşecek dedi ve çekmedi. iyiki çekmemiş bende korka korka gitmiştim sadece tırnağı kesti kenarlarını oydu ve aralara garip bi yumuşak kağıt koydu minnacık.

Keşke kilo alabilsem

Keşke lise çağında tam bilgisayar alacağım gece dolar 3'den 7 olmasaydı da o ara PC sahibi olabilseydim. Şuan o günlerde yapamadığım şeyleri yapıyorum. Biraz çocuksu gelmiyor değil.

Geçmiş olsun hocam. Bana tırnak batması için değilde ayak parmağımın üstüne düşmüştüm, tabi obez olduğum için hem parmak baya acımıştı hemde tırnak hafif içe battı şişti kanadı fln ama kan ve şişlik geçti. doktor o tırnağa çekebiliriz demişti 1 ay önce ama kendi toparlıyor galiba. çünkü ya çekeceğiz ya da o kendi kendine iyileşecek dedi ve çekmedi. iyiki çekmemiş bende korka korka gitmiştim sadece tırnağı kesti kenarlarını oydu ve aralara garip bi yumuşak kağıt koydu minnacık.
geçmiş olsun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,209
Üyeler
192,645
Son üye
hamza_3444
Geri