Geçmiş olsun hocam. Bana tırnak batması için değilde ayak parmağımın üstüne düşmüştüm, tabi obez olduğum için hem parmak baya acımıştı hemde tırnak hafif içe battı şişti kanadı fln ama kan ve şişlik geçti. doktor o tırnağa çekebiliriz demişti 1 ay önce ama kendi toparlıyor galiba. çünkü ya çekeceğiz ya da o kendi kendine iyileşecek dedi ve çekmedi. iyiki çekmemiş bende korka korka gitmiştim sadece tırnağı kesti kenarlarını oydu ve aralara garip bi yumuşak kağıt koydu minnacık.Gecmis olsun banada doktor tirnagin batiyor cekilcek dedi bugun cekildi asiri derece acıyor.
keşke açılsaydım-Keşke daha disiplinli olsaydım
geçmiş olsun hocamGeçmiş olsun hocam. Bana tırnak batması için değilde ayak parmağımın üstüne düşmüştüm, tabi obez olduğum için hem parmak baya acımıştı hemde tırnak hafif içe battı şişti kanadı fln ama kan ve şişlik geçti. doktor o tırnağa çekebiliriz demişti 1 ay önce ama kendi toparlıyor galiba. çünkü ya çekeceğiz ya da o kendi kendine iyileşecek dedi ve çekmedi. iyiki çekmemiş bende korka korka gitmiştim sadece tırnağı kesti kenarlarını oydu ve aralara garip bi yumuşak kağıt koydu minnacık.