Keşke lole başlamasaydım-Keşke daha disiplinli olsaydım
ciddiyimKeşke hentai izlemeyi bıraksam
okul acılsın-Keşke daha disiplinli olsaydım
çektırdın mıtırnak batmam v
hayır, tel taktı iki parmağın iki tarafına 3 gün fln önce bitti dikkatli bak koru parmağını dedi. haklı demesinde birkeresinde babam terliğiyle tırnağın içindeki teli ayağıma basarak çıkartmıştı yanlışlıkla. diğer parmağımada babamla güreşirken yara yaptım arkadan 2. bi tırnak geliyo fln garip şeyler. 1 yıldır devam ediyordu bitti sonunda galiba. gidişatına bakıcaz dedi çıkardı teli. güzel baksaydım 1 yıl sürmezdiçektırdın mı
Keşke korona'dan sonra ders çalışmayı bırakmasaydım.-Keşke daha disiplinli olsaydım
Gecmis olsun banada doktor tirnagin batiyor cekilcek dedi bugun cekildi asiri derece acıyor.hayır, tel taktı iki parmağın iki tarafına 3 gün fln önce bitti dikkatli bak koru parmağını dedi. haklı demesinde birkeresinde babam terliğiyle tırnağın içindeki teli ayağıma basarak çıkartmıştı yanlışlıkla. diğer parmağımada babamla güreşirken yara yaptım arkadan 2. bi tırnak geliyo fln garip şeyler. 1 yıldır devam ediyordu bitti sonunda galiba. gidişatına bakıcaz dedi çıkardı teli. güzel baksaydım 1 yıl sürmezdi