Neler Yeni

Keydroptan skin çekme sorunu

Redwitz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tolga Tarı
yaklaşık 1-2 gün önce cigdemt'nin yaptığı çekilişten bıçak kazandım fakat skini çekemiyorum. bu uyarıyı veriyor.
1683456662733.png

aynı değerde farklı bir skinle change denediğim zaman

1683456735560.png

bu hatayı alıyorum. desteğe yazdım fakat dönüş olmadı aramızda bu sorunu yaşayan varsa nasıl çözdü acaba yardım edersiniz sevinirim.

Leaden_Viever

80+ Bronze
Valve ile sitenin anlaşması var mı?
YOK konu kapanmıştır

Redwitz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tolga Tarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam haklısın ama skin alabilenler nasıl alıyor. onlar da aynı hatayı almıyorlardır sanırsam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mustafa Gerçek
Desteğe ne zaman yazdın hemen dönüş yapmazlar?

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
onlar yayıncı youtuber oldukları içindir
Yani demek istediğim "bakın onlar kazanıyorlar sizde kazabilirsiniz"
tamam haklısın ama skin alabilenler nasıl alıyor. onlar da aynı hatayı almıyorlardır sanırsam.
daha geçen haftalarda 500 liralık skin çektim bende bir sorun olmadı
hatta 20tl yatırıp 500 lük çıkarttım hiç bir şey demediler çektim skini şu leaden_viever denilen arkadaş biraz sallamış

Leaden_Viever

80+ Bronze
daha geçen haftalarda 500 liralık skin çektim bende bir sorun olmadı
hatta 20tl yatırıp 500 lük çıkarttım hiç bir şey demediler çektim skini şu leaden_viever denilen arkadaş biraz sallamış
arkadaşım bak her skinin stoğu her zaman olmaz ama site bunu var gibi gösteriyor ve sizlere veriyor verdiyse git güle güle kullan kardeşim

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
arkadaşım bak her skinin stoğu her zaman olmaz ama site bunu var gibi gösteriyor ve sizlere veriyor verdiyse git güle güle kullan kardeşim
inanmıyosan inanma dostum niye boş boş konuşuyosun
herkes çekiyor benim tanıdığım kaç kişi var çeken arada sitede skin kalmıyor yeniliyorlar muhtemelen öyle olmuştur yarın felan birdaha dene

Redwitz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tolga Tarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Desteğe ne zaman yazdın hemen dönüş yapmazlar?
Dün yazdım halen dönüş yok ayrıca trade url yenileyip tekrar denedim fakat sonuç değişmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

En son 15-20 gün kadar önce 5 dolarlık site bakiyesi almıştım depozito muhabbeti için yeterli mi bilmiyorum

jımalya

80+ Bronze
stok bekliceksin 3 gun once awp wildfire cekiyim dedim stok yoktu bikacgun beklettim tekrar denedim geldi takas istegi cektim skini

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,449
İsim
Emir Bayram
Valve ile sitenin anlaşması var mı?
YOK konu kapanmıştır
ddd??
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaklaşık 1-2 gün önce cigdemt'nin yaptığı çekilişten bıçak kazandım fakat skini çekemiyorum. bu uyarıyı veriyor.
Alıntıyı görüntüle
aynı değerde farklı bir skinle change denediğim zaman

Alıntıyı görüntüle
bu hatayı alıyorum. desteğe yazdım fakat dönüş olmadı aramızda bu sorunu yaşayan varsa nasıl çözdü acaba yardım edersiniz sevinirim.
desteğe yaz bu kadar basit kankam

Redwitz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tolga Tarı
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Destek ile iletişime geçtim ve skinin stokta olmadığını söyledi. dilerseniz skin change kısmından farklı bir skinle tekrar deneyin dedi. bende farklı bir skinle tekrar denedim saat 11 den sonra. ve aynı değerde farklı bir skin aldım. aynı sorunu yaşayanlar var ise stok yenilenince veya skin change kısmından farklı bir skinle takas edip deneyebilir. İyi forumlar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,392
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom