Geçen günlerde Turkcell'den 4.5G Superbox aldım. 60-65Mbps veriyordu. Sonraki 1,5 gün boyunca RDR2'yi indirmeye bıraktım. İndikten 1 gün sonra internet hızım falan 20Mbps'ye kadar düştü. AKK kalktı diye biliyordum. Nedenini bilen var mıdır ?
İnternet oparatörünü arayın yardımcı olurlarGeçen günlerde Turkcell'den 4.5G Superbox aldım. 60-65Mbps veriyordu. Sonraki 1,5 gün boyunca RDR2'yi indirmeye bıraktım. İndikten 1 gün sonra internet hızım falan 20Mbps'ye kadar düştü. AKK kalktı diye biliyordum. Nedenini bilen var mıdır ?
hava rüzgarlı veya kapalıysa da olurGeçen günlerde Turkcell'den 4.5G Superbox aldım. 60-65Mbps veriyordu. Sonraki 1,5 gün boyunca RDR2'yi indirmeye bıraktım. İndikten 1 gün sonra internet hızım falan 20Mbps'ye kadar düştü. AKK kalktı diye biliyordum. Nedenini bilen var mıdır ?
Hocam pek zannetmiyorum. Çünkü bundan 3 gün önce falan hava çok daha fazla rüzgarlıydı. O zamanlar yüksek mbps alıyordum.hava rüzgarlı veya kapalıysa da olur
hmm o zaman müşteri hizmetlerini arayıp soracaksınHocam pek zannetmiyorum. Çünkü bundan 3 gün önce falan hava çok daha fazla rüzgarlıydı. O zamanlar yüksek mbps alıyordum.