- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 20,744
Aynen kanka her kigılı da kallavi ya. O yüzden bu firmaların 1000 lirlaıkla 5000 liralıkları arasında uçurum var. Az yem at ağlayacağım.
kumaş ve dikim kalitesi ne biliyor mu acaba hayatında kiğılı mağazasına girmiş mi sorsana ben tartışmıcam onunla çünkü dsadsaSiz bu markalara boşa para vermeye devam edin. Kazıklanmaya devam. Ben gider pierre cardin den, kiğılıdan karaca dan giyinirim. Git bu markaların mağazasına bak bakalım o kumaşları dediğin markalarda hiç gördün mü?
Sorma hxm 1000 liraya yaşımdan bi 20,30 yaş daha fazlasını içeren bir ürünü giyeyim en iyisi. Şu montun aynısını babam giyiyor ya ağlicam. Ben konuda kigılı kötü demedim bile montun tarzı ve hitap kitlesi yaşlı dedim. Mesajımın çarptılması komikSiz bu markalara boşa para vermeye devam edin. Kazıklanmaya devam. Ben gider pierre cardin den, kiğılıdan karaca dan giyinirim. Git bu markaların mağazasına bak bakalım o kumaşları dediğin markalarda hiç gördün mü?
Bunun gibi bir arkadaşım vardı. Bana kiğılı gibi yerlerden giyiniyorum diye oralar yaşlı yeri dedi. Sonra benle beraber o mağazaları gezmeye başladı. Bende onunla zara falan gezmeye başladım. Ve sonunda benim haklı olduğumu, benim gittiğim markaların kaliteli, onun gittiklerinin kalitesiz olduğunu kabul etti. Fiyatlar birbirine yakın. 1000₺ ye pierre cardinde üst kalite pantalon var, diğerleri kalitesizi 800-900 e satıyorÇoluk çocuk işte anlatamazsın kiğılı markasında kıyaslama için pull bear atıyor benim kumarım biter daha tartışmam bununla![]()
kaliteden anlayan biri daha geldi aramıza hgGüzelmiş çektim bir tane. Çalıştığım ofise yaşlı gibi gitmeye okeyim![]()
Tarz diye bir şey var. Yaşlı işi genç işi diyr bir şey yok. Ben klasik tarz seviyorsam bu beni yaşlı yapmaz. Bu yüzden haksızsınSorma hxm 1000 liraya yaşımdan bi 20,30 yaş daha fazlasını içeren bir ürünü giyeyim en iyisi. Şu montun aynısını babam giyiyor ya ağlicam. Ben konuda kigılı kötü demedim bile montun tarzı ve hitap kitlesi yaşlı dedim. Mesajımın çarptılması komik
Herkes biliyor kigılı, altınyıldız, karaca firmalarının 4 5 binlik ürünlerinin üst seviye olup 1000 liralıklarının basit seviye olduğunu
Srn bütün bir kış indirim beklerken ben öncesinde sahibi oluyorum birader. Biraz daha küçümseyeceksen ben de paramla seni küçümseyeceğim ne ezik adamsın ya konunun başından beri bi nike giyiyon bi tek montla geziniyon diye ezmeye çalıştın. Eziksen eziksindir.kumaş ve dikim kalitesi ne biliyor mu acaba hayatında kiğılı mağazasına girmiş mi sorsana ben tartışmıcam onunla çünkü dsadsa![]()
senin çok paran var aynen ondan bu markaya paralel pull bear önerdin. parayla olmuyor bu işler biraz vizyon sahibi olman gerekir bu da sende yokSrn bütün bir kış indirim beklerken ben öncesinde sahibi oluyorum birader. Biraz daha küçümseyeceksen ben de paramla seni küçümseyeceğim ne ezik adamsın ya konunun başından beri bi nike giyiyon bi tek montla geziniyon diye ezmeye çalıştın. Eziksen eziksindir.
yaşlı işi falan diyor burda ki insanlar da zaten 50 60 yaşında dsakjdsaBunun gibi bir arkadaşım vardı. Bana kiğılı gibi yerlerden giyiniyorum diye oralar yaşlı yeri dedi. Sonra benle beraber o mağazaları gezmeye başladı. Bende onunla zara falan gezmeye başladım. Ve sonunda benim haklı olduğumu, benim gittiğim markaların kaliteli, onun gittiklerinin kalitesiz olduğunu kabul etti. Fiyatlar birbirine yakın. 1000₺ ye pierre cardinde üst kalite pantalon var, diğerleri kalitesizi 800-900 e satıyor
Kanka moda diye genç markası diye kazıklıyorlar. Ülkedeki gençlerin %80 i bununla aynı görüşte. Hayatlarında erkek giyim mağazasına gitmemişler. Sosyal medyadan dolayı zara falan filan takılıp orayı kaliteli sanıyorlarsenin çok paran var aynen ondan bu markaya paralel pull bear önerdin. parayla olmuyor bu işler biraz vizyon sahibi olman gerekir bu da sende yok
yaşlı işi falan diyor burda ki insanlar da zaten 50 60 yaşında dsakjdsamodada genç yaşlı olmadığını bu kafalar anlayacak büyüyünce abisi. 70 yaşında ki dede soket ekose renkli çorapla geziyor burda bu ne anlatıyor ya
![]()
bunlara abercrombie falan desek o ne yeniyor mu der. %100 haklısın bu arada.Kanka moda diye genç markası diye kazıklıyorlar. Ülkedeki gençlerin %80 i bununla aynı görüşte. Hayatlarında erkek giyim mağazasına gitmemişler. Sosyal medyadan dolayı zara falan filan takılıp orayı kaliteli sanıyorlar
Bu ülkenin en yaygın olayı özentilik yada popüler kültür değil mi zaten?Kanka moda diye genç markası diye kazıklıyorlar. Ülkedeki gençlerin %80 i bununla aynı görüşte. Hayatlarında erkek giyim mağazasına gitmemişler. Sosyal medyadan dolayı zara falan filan takılıp orayı kaliteli sanıyorlar
Kesinlikle.Bu ülkenin en yaygın olayı özentilik yada popüler kültür değil mi zaten?