Kıl dönmesi ameliyatı

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,495
Kıl dönmesi ameliyatı olan var mı? yarın ameliyat olacam çok acıtıyor mu ? Bir kaç yöntem varmış bana direk ameliyat dediler :)

"Allah düşmanımın başına vermesin" diyenlere rastladım ameliyat hakkında. Allah yardımcınız olsun hocam.

Tahminimce ameliyat sırasında hiçbir şey hissetmeyeceksin sonuçta anestezi uygulancak fakat sonrası için herhangi bir fikrim yok.

Kıl dönmesi ameliyatı olan var mı? yarın ameliyat olacam çok acıtıyor mu ? Bir kaç yöntem varmış bana direk ameliyat dediler :)
devlet hastanelerinde genelde yapıştırırlar ameliyat diye :D
özeldede çeşitli isimler bulup değiştirirler bilmem bir şey tedavisi diye ama yine ameliyat olursun çok geçmiş olsun şimdiden :D

ve sana bir sorum var dostum nasıl anladın kıl dönmesi olduğunu vede ne kadar bir sürede oldu bu kıl dönmesi olayı sanırım o bölge sivilce gibi şişip ağrıya sebep oluyormuş sürekli akıntı oluyormuş doğrumu?
sağlıkçıyım ama bende bilmiyorum tam hiçte denk gelmedi hastahanede görebileceğim stajda falan :D

devlet hastanelerinde genelde yapıştırırlar ameliyat diye :D
özeldede çeşitli isimler bulup değiştirirler bilmem bir şey tedavisi diye ama yine ameliyat olursun çok geçmiş olsun şimdiden :D

ve sana bir sorum var dostum nasıl anladın kıl dönmesi olduğunu vede ne kadar bir sürede oldu bu kıl dönmesi olayı sanırım o bölge sivilce gibi şişip ağrıya sebep oluyormuş sürekli akıntı oluyormuş doğrumu?
sağlıkçıyım ama bende bilmiyorum tam hiçte denk gelmedi hastahanede görebileceğim stajda falan :D
Ben evde karantina boyunca 3 ay kuyruk sokumu bölgesinde yatakta yatarak geçirdim o bölgede ağrı başladı ama çok ağrıyor o kadar ağrıyor ki yürüyemiyordum orada sivilce gibi bir şey oluşuyor dokunamıyorsun 2 gün boyunca ağrıdı yandı ve o sivilce patladı ve baya adını bilmediğim sıvı akmaya başladı galiba iltihap olmuş doktora gittim o bölgeye baktı kıl dönmesi ameliyat olacaksın dedi 4 tüp kan aldılar antibiyotik verip yolladılar 17 sine gün verdiler bu kadar :)

kankam bak sakın sakın korkma hiç bişey yok babam kıl dönmesi ameliyatı oldu kuyruk sokumu kısmından bana anlattığı şu: anestezi yapmışlar ama babam uyanıkmış sadece ameliyat olacağı kısım uyuşmuş daha sonra doktorla muhabbet ede ede zamanı geçirmiş hiç acımadı hissetmedim bile dedi hatta ameliyat bitti 1 saat sonra kalktım yürüdüm dedi öyle diyim sana sakın korkma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,375
Üyeler
190,559
Son üye
EmirhanLEOMANYA
Geri