devlet hastanelerinde genelde yapıştırırlar ameliyat diyeKıl dönmesi ameliyatı olan var mı? yarın ameliyat olacam çok acıtıyor mu ? Bir kaç yöntem varmış bana direk ameliyat dediler![]()
Ben evde karantina boyunca 3 ay kuyruk sokumu bölgesinde yatakta yatarak geçirdim o bölgede ağrı başladı ama çok ağrıyor o kadar ağrıyor ki yürüyemiyordum orada sivilce gibi bir şey oluşuyor dokunamıyorsun 2 gün boyunca ağrıdı yandı ve o sivilce patladı ve baya adını bilmediğim sıvı akmaya başladı galiba iltihap olmuş doktora gittim o bölgeye baktı kıl dönmesi ameliyat olacaksın dedi 4 tüp kan aldılar antibiyotik verip yolladılar 17 sine gün verdiler bu kadardevlet hastanelerinde genelde yapıştırırlar ameliyat diye
özeldede çeşitli isimler bulup değiştirirler bilmem bir şey tedavisi diye ama yine ameliyat olursun çok geçmiş olsun şimdiden
ve sana bir sorum var dostum nasıl anladın kıl dönmesi olduğunu vede ne kadar bir sürede oldu bu kıl dönmesi olayı sanırım o bölge sivilce gibi şişip ağrıya sebep oluyormuş sürekli akıntı oluyormuş doğrumu?
sağlıkçıyım ama bende bilmiyorum tam hiçte denk gelmedi hastahanede görebileceğim stajda falan![]()
kankam bak sakın sakın korkma hiç bişey yok babam kıl dönmesi ameliyatı oldu kuyruk sokumu kısmından bana anlattığı şu: anestezi yapmışlar ama babam uyanıkmış sadece ameliyat olacağı kısım uyuşmuş daha sonra doktorla muhabbet ede ede zamanı geçirmiş hiç acımadı hissetmedim bile dedi hatta ameliyat bitti 1 saat sonra kalktım yürüdüm dedi öyle diyim sana sakın korkmaKıl dönmesi ameliyatı olan var mı? yarın ameliyat olacam çok acıtıyor mu ? Bir kaç yöntem varmış bana direk ameliyat dediler![]()