Neler Yeni

!!Kılıçdaroğlu'nun ÖTV Konuşması!!

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik

Açıkcası ben biraz da olsa ümitlendim. Bu sefer biraz daha gerçekci vaatleri var. En azında boş vaatler vermiyor, olabilecek şeyler. Günümüz otomotiv sektöründe zaten en büyük sıkıntı vergiler, bu videoda vergiler hakkında vaatlerini açıklıyor. Sadece lüks arabalarındaki vergiyi kısmayacağım demesine şaşırdım. Sanki biraz sınıf ayrımı yapmış gibi. Ah şu mülteci sorununa da değinse

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kemal kılıçdaroğluna hayatta güvenmedim yine olsa yine güvenmem

Kendisi seçimde aday olursa zaten kaybedecektir 1 lafının bile arkasında durmayan adam kendisi

Son düzenleme:

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,806
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bir vaati düşünürken birçok koşulu ele almak lazım. Böyle dese bile ekonomi kötüleştiği sürece, ÖTV bi anda indiği zaman talep artacağı için ithalat artacağı için ekonomi daha da kötüleşecek.
Ben de derim, Cumhurbaşkanı olursam herkese RTX 3090 dağıtacağım diye.

123kral14

80+ Silver
1658939215595.png

adam kaç lira maaş alıyor fakir edebiyatı yapacam diye stüydyoy kurmuş :D

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Açıkcası ben biraz da olsa ümitlendim. Bu sefer biraz daha gerçekci vaatleri var. En azında boş vaatler vermiyor, olabilecek şeyler. Günümüz otomotiv sektöründe zaten en büyük sıkıntı vergiler, bu videoda vergiler hakkında vaatlerini açıklıyor. Sadece lüks arabalarındaki vergiyi kısmayacağım demesine şaşırdım. Sanki biraz sınıf ayrımı yapmış gibi. Ah şu mülteci sorununa da değinse
Muhalefet in muhalefet olduğu aklına yeni geldi galiba bunada şükür. Ötv açıklamasına gelirsek şimdi zamanı değil lüks tüketimden vergi alınmaya devam edilmeside bence mantıklı sınıf ayrımı değil Ferrari F8, Bugatti Chiron alacak adam tabii ki haşmetli bir vergi ödemesi gerekiyor çünkü ÖTV nin amacı bu ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ lüks tüketimden vergi alır. Egea,clio,corolla,passat gibi araçlar özel tüketim olmamalı ama sen gidip BMW 7 serisi veya Audi RS6 falan alacaksan onun vergisini ödemen gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
adam kaç lira maaş alıyor fakir edebiyatı yapacam diye stüydyoy kurmuş :D
Dostum gerçeği bilmiyorum ama şunu biliyorum bu yazıyı yazan kişi SÖZDE gazeteci abdülkadir selvi bu adam tarafsız değil ve yazdığı yazılarda hep manipulatif yalan yanlış şeyler.

123kral14

80+ Silver
Muhalefet in muhalefet olduğu aklına yeni geldi galiba bunada şükür. Ötv açıklamasına gelirsek şimdi zamanı değil lüks tüketimden vergi alınmaya devam edilmeside bence mantıklı sınıf ayrımı değil Ferrari F8, Bugatti Chiron alacak adam tabii ki haşmetli bir vergi ödemesi gerekiyor çünkü ÖTV nin amacı bu ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ lüks tüketimden vergi alır. Egea,clio,corolla,passat gibi araçlar özel tüketim olmamalı ama sen gidip BMW 7 serisi veya Audi RS6 falan alacaksan onun vergisini ödemen gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum gerçeği bilmiyorum ama şunu biliyorum bu yazıyı yazan kişi SÖZDE gazeteci abdülkadir selvi bu adam tarafsız değil ve yazdığı yazılarda hep manipulatif yalan yanlış şeyler.
taraflı diyelim yine de en az 30k alıyordur 30k alan birinin evi gerçekten böyle midir

The Batman

80+ Silver
bende kılıçtaroglunun kara karşına kara gözüne hayran degilim ülkenin ciddi bir sorunu var tayyip gibi elde en iyi kim varsa

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri