Neler Yeni

Kilo alırmıyım bunu yaparak?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,668
İsim
Taha yücel
yağ olduğu için yüksek kalorisi. Fazla yememek lazım yağlanırsan fitness da yapmıyorsan hiçbir işe yaramaz o yediklerin
kalori ihtiyacının fazlasını alırsan kilo alırsın ama kalori ihtiyacını internetten bakarak öğrenemezsin, metabolizma yaşın ve birçok faktöre göre kalori ihtiyacın değişir. Diyetisyene gidersen kilo alman gereken her şeyi sana söyleyecektir.
fitness yapıyorum yaşım 17 56 kiloyum kas kütlesi kazanarak kilo almak istiyorum zayıf olmak çok sıkıcı

Rulep

80+ Gold
Ne kadarını yakıyorsun bu da önemli aldığın - verdiğin sonuç pozitif ise mantıken kilo alırsın
Shakeler var deneyebilirsin tadları kötü oluyor faydası olur tabii kullandığında günlük alman gereken miktarı almana engel olacaksa faydası olmaz

1905

80+ Silver
hocam matematik hesabı ile tabii ki kilo alırsınız ama sağlıklı olur olmaz mı orasını bilemiyorum dengeli beslenerek almak istiyorsanız bunu da göz önünde bulundurun. ama kalori ihtiyacınızın üstüne çıkıp kilo alırsınız evet

nousfurkan

80+ Bronze
ev yemeği ye bol yumurta ve karbonhidrat önemli spor yapıyorsan proteinde bende kilo almak için uğraştım acele etmedım her gun 2 3 4 yumurta tukettım makarna pilav baklagiller tukettım ara ogün meyve kuru yemiş vs tukettım aldım tabi harcadıgın kalori de önemli ..

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,668
İsim
Taha yücel
Ne kadarını yakıyorsun bu da önemli aldığın - verdiğin sonuç pozitif ise mantıken kilo alırsın
Shakeler var deneyebilirsin tadları kötü oluyor faydası olur tabii kullandığında günlük alman gereken miktarı almana engel olacaksa faydası olmaz
hocam matematik hesabı ile tabii ki kilo alırsınız ama sağlıklı olur olmaz mı orasını bilemiyorum dengeli beslenerek almak istiyorsanız bunu da göz önünde bulundurun. ama kalori ihtiyacınızın üstüne çıkıp kilo alırsınız evet
Hocam kilo almak istiyorum hem kas kütlesicde kazanmak istiyorum ne kadar yaktığımı nasıl bilicem ki

1905

80+ Silver
Hocam kilo almak istiyorum hem kas kütlesicde kazanmak istiyorum ne kadar yaktığımı nasıl bilicem ki
hocam spor salonunda hocanız vs var ise ona danışarak hesaplayın sitelerde ne kadar doğru hesaplar bilemiyorum. spor yapıyormuşsunuz sanırım size tavsiyem zararlı yağlardan ve şekerli besinlerden olabildiğince uzak durun. zararlı yağları da sağlıklı yağlarla karıştırmayın :)

Coolpanda

80+ Silver
Ağırlık antrenmanı da yapmalısın. Vücuduna kas ekleyerek kilo alabilirsin.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,668
İsim
Taha yücel
ev yemeği ye bol yumurta ve karbonhidrat önemli spor yapıyorsan proteinde bende kilo almak için uğraştım acele etmedım her gun 2 3 4 yumurta tukettım makarna pilav baklagiller tukettım ara ogün meyve kuru yemiş vs tukettım aldım tabi harcadıgın kalori de önemli ..
Hocam ramazan bitiyor az kaldıda yumurtayı ben sahurda yiyorum sıkıntı olur mu 2 adet kahvaltı yapamadığım için oruçluyken
ne kadar yaktığımı nerden bilicem ki çok fazla hareketli biri değilim okul ev arası gidiyorum artık sıska kalmaktan sıkıldım ya bugün spora benim yaşlarım da bir çocuk geldi maşallah göğüsler benim koldan büyük çok hoşuma gitti bende kilo alıp kas kütlesi kazanmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağırlık antrenmanı da yapmalısın. Vücuduna kas ekleyerek kilo alabilirsin.
yapıyorum

1905

80+ Silver
hocam spor salonunda hocanız vs var ise ona danışarak hesaplayın sitelerde ne kadar doğru hesaplar bilemiyorum. spor yapıyormuşsunuz sanırım size tavsiyem zararlı yağlardan ve şekerli besinlerden olabildiğince uzak durun. zararlı yağları da sağlıklı yağlarla karıştırmayın :)
düzenli beslenme ve düzenli antrenman ile geliştiğinizi fark edeceksinizdir. sürekli kendinizi geliştirmeye odaklanın ama sakatlıklardan vs dikkat edin. formunuza dikkat edin hareketleri doğru yapmak önemli.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
fitness yapıyorum yaşım 17 56 kiloyum kas kütlesi kazanarak kilo almak istiyorum zayıf olmak çok sıkıcı
Kardeşim diyetisyene gidiyorsun, bir aletin üstüne çıkıyorsun, o sana yemen ve yememen gereken besinleri söylüyor. Vücudun bazı besinleri sindiremiyor olabilir, yediğin besin 3000 kalori olsa da eğer sen onu sindiremiyorsan bir işe yaramaz, tamamını sindiremediğin için kilo alman zor olabilir. Üniversitede diyetisyenlik derslerinin bir kısmını aldım ama uzman değilim. Böyle sağlıkla ilgili konular internetten çözüm bulabileceğin yerler değil, buradan alacağın tavsiyeyle bir yeri yapayım derken öbür tarafı yıkabilirsin. Sana burada diyetisyen bile yardım edemez, en temizi gidiyorsun diyetisyenin yanına o sana 5 dakikalık bir test uyguluyor ve yapman gereken her şeyi söylüyor.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bana kalırsa kafanıza göre plan oluşturmayın. Diyetisyene, doktora vb. bilirkişiye gidin size diyet listesi versin.
Hocam diyetisyenler hiç güzel program vermiyor, kendim denedim öldürücü diyet veriyorlar.
Konu sahibi dostum, Kalorinin %22 si yağ olsun (zeytin yağı, ceviz, fındık, fıstık ezmesi) kilonun 1.5-2 katı protein al, geriye kalan kaloriyi de karbonhidratla tamamlaman lazım.
eğer senin ihtiyacın 2900 kalori ise 300 aş yani 3200 kalori al.
eğer 3500-4000 falan alırsan hızlı yağlanırsın, 300 kalori aşmak idealdir.
Eğer spor yapmıyorsan da evde şınav falan bir şeyler yap, çok olmasa da düzenli bir şekilde 20-30dk nı ayırırsan hem bir miktar kasların büyümüş olur hem de temiz kilo alırsın.
Eğer temiz kilo istemiyorum diyorsan ne buluyorsan yersin ama dikkat et obez olma :D

Rulep

80+ Gold
Onu Bilmiyorum hocana sor yaptığın egzersizlerde ne kadar yakıtını bilirler diye düşünüyorum

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Onu Bilmiyorum hocana sor yaptığın egzersizlerde ne kadar yakıtını bilirler diye düşünüyorum
bilemezler büyük ihtimalle, kişiden kişiye vücut tipine göre değişiyor aslında.
kardiyo çok yapma, yap tabii ki ama 3-4 günde bir 10-15dk yeter bulk döneminde.
Konuyu okudum en mantıklı kilo alma tekniğini yazdım. Eğer fazla kalori yaktığını düşünüyorsan 3300 değil de biraz daha yukarısında alabilirsin.
Kendine göre ayarla işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,543
Üyeler
164,862
Son üye
feritcan
Top Bottom