Neler Yeni

Kilo almak için ne yapmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Tarık Emir
16.5 yaşındayım 181 boyum var ve 51 kiloyum gerekli doktorlara gittim herhangi bir sorun çıkmadı kilo almak için önerileriniz varmı?

2mApoo

80+ Silver
Spora başla zaten görürsün değişimi. Ek olarak fazladan bir beslenme programı bile hazırlamana gerek yok benim deneyimlerime göre. 3 öğün sağlam ye. Araya ara öğün sıkıştır ama hiçbirini kaçırma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Tarık Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spora başla zaten görürsün değişimi. Ek olarak fazladan bir beslenme programı bile hazırlamana gerek yok benim deneyimlerime göre. 3 öğün sağlam ye. Araya ara öğün sıkıştır ama hiçbirini kaçırma.
Teşekkürler

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Hocam sağlıklı değil ve önermiyorum ama fazlasıyla gazoz vb. içecekler ile miğdenizi büyütebilirsiniz, dolayısıyla daha fazla yemek yer ve kilo alırsınız

.RBO.

80+ Silver
*Prinç* bulgur makarna patates yulaf *mercimek* nohut kuru yemişler * tavuk et hindi balık* ye yiyebildiğin kadar sebze de tuket meyvelerde güzel dir kaslara da hasar ver yediklerin boşa gitmesin

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,597
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Hocam sağlıklı değil ve önermiyorum ama fazlasıyla gazoz vb. içecekler ile miğdenizi büyütebilirsiniz, dolayısıyla daha fazla yemek yer ve kilo alırsınız
Hiperglisemi olursa ne olacak ? :D

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Hiperglisemi olursa ne olacak ? :D
Şeker hastası değilsen bişi olmayacaktır, ben şeker hsatasıyım ve geçmişte bu şekilde baya sağlıksız besleniyordum ve bana bile o konuda sıkıntı çıkmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Tarık Emir
Şeker hastası değilsen bişi olmayacaktır, ben şeker hsatasıyım ve geçmişte bu şekilde baya sağlıksız besleniyordum ve bana bile o konuda sıkıntı çıkmadı
Pek sağlıksız şeyler yapma taraftarı değilim ama yinede teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Makarna pilav patates belki gainer
Gainerin tam olarak zararları nedir bilgi verir misiniz

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,597
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Pek sağlıksız şeyler yapma taraftarı değilim ama yinede teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gainerin tam olarak zararları nedir bilgi verir misiniz
Zararı yok diye diye biliyorum araştırmadım hiç

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
16.5 yaşındayım 181 boyum var ve 51 kiloyum gerekli doktorlara gittim herhangi bir sorun çıkmadı kilo almak için önerileriniz varmı?
Spora hemen başlama önce yavaş yavaş kilo al, bir program hazırla kendine ama o programa yavaş yavaş adapte olarak kilo al, hemen normalde yediğinden 2 kat ya da üstü yersen midene, sindirim sistemine bir anda yüklenip zarar vere bilirsin, benim sana tavsiyem yaptığın programa en az 1 ay esneterek uy mesele ilk bir kaç hafta 1 ana öğün ve 1 ara öğün atla sonra ki haftalarda sadece bir ana öğün atla daha sonra ki haftalarda sadece 1 ara öğün atla sonra hafif hafif kilo almaya başladığında artık miden, sindirim sistemin alıştıktan sonra disiplinli şekilde yaptığın programa uyabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,167
Üyeler
164,625
Son üye
toriq
Top Bottom