Neler Yeni

Kilo almak için öneri

mssrxt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Batuhan
İyi günler. Şu aralar ne bulduysam yeme evresindeyim bir yandan da spor yapıyorum. 179 boy - 56 / 59 kilo arasında gidip geliyorum yaş 21. vücudumun çok inceleştiğini fark ettim. Kol ve bacaklar fena halde inceldi. Yani fazla zayıf birine döndüm. Öncelikle ne bulduysam yiyorum bu sekilde şöyle 3 veya 2 kilo alsam göbek veya fazla yağlanma durumu olur mu 60 61'li kilolarda? İkinci olaraksa 2 3 kilo tatlı- makarna vs yiyeceklerden alınırsa Ultra sağlıksız denilebilir mi? Teşekkürler.

Ronin34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Şafak Doğan
Bebe bisküvisi ye dostum

*CaptainVictory*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Zafer Baki Yıldız
İyi günler. Şu aralar ne bulduysam yeme evresindeyim bir yandan da spor yapıyorum. 179 boy - 56 / 59 kilo arasında gidip geliyorum yaş 21. vücudumun çok inceleştiğini fark ettim. Kol ve bacaklar fena halde inceldi. Yani fazla zayıf birine döndüm. Öncelikle ne bulduysam yiyorum bu sekilde şöyle 3 veya 2 kilo alsam göbek veya fazla yağlanma durumu olur mu 60 61'li kilolarda? İkinci olaraksa 2 3 kilo tatlı- makarna vs yiyeceklerden alınırsa Ultra sağlıksız denilebilir mi? Teşekkürler.
Reis aynı aynı durumdan bende muzdaripim. Doktara gittim kilo aldırıcı süt verdi onu kullanıyorum.
Sende git bence bi doktara görün dersin işte süt yazar mısınız diye yazar.

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Ekmek ye yemek yeme

Top Bottom