- Konu Sahibi Konu Sahibi
15 yaşındayımkaç yaşındasın? bu boy ve kilo yaşa göre değişiyor çünkü
15 yaşındayımkaç yaşındasın? bu boy ve kilo yaşa göre değişiyor çünkü
Daha ergenlik bitmemiş kilo konusunu kafana takma. Spor yap sadece spor yap beslenmeyi normal yap fazla bir şey yapmana gerek yok.15 yaşındayım
reis nasıl kafama takmıyayım yaşıtlarım en az 60 kilo ben 42 kiloyum şaka yapıyorsun sanırımDaha ergenlik bitmemiş kilo konusunu kafana takma. Spor yap sadece spor yap beslenmeyi normal yap fazla bir şey yapmana gerek yok.
Dedim ya spor yap spor yapman yeterli. Beslenmeni normal yap her gün yediğin gibi ye.reis nasıl kafama takmıyayım yaşıtlarım en az 60 kilo ben 42 kiloyum şaka yapıyorsun sanırım
patlamak istemiyorsan içme bunuMerhaba arkadaşlar boyum 1.68 kilom 42 hızlıca kilo almam gerekiyor spora başlamayı düşünüyorum. aşağıda yazmış olduğum şeyleri karıştırıp içersem 3k kalori oluyormuş diye duydum. hızlıca kilo almak bunu yapmam doğru mu?
- 4 Adet muz
- 200 gr yer fıstığı
- 200 gr ceviz
- 100 gr yulaf
- 500 ml süt
- 1 adet pancar
- 2 yemek kaşığı zeytin yağ
- 30 gr bal
- 2 yumurta
en son mix
pancarın tadını pek sevmiyorum onu çıkarsam kaloride çok düşüş olur mu? karışımdaki kaloriyi arttırmam için neler önerirsiniz?
anladım spor yaparak kendi kendine kilom artar yaniDedim ya spor yap spor yapman yeterli. Beslenmeni normal yap her gün yediğin gibi ye.
Yaş kaç dostum 1.68 boy 42 kilo normalin biraz fazla altında.Merhaba arkadaşlar boyum 1.68 kilom 42 hızlıca kilo almam gerekiyor spora başlamayı düşünüyorum. aşağıda yazmış olduğum şeyleri karıştırıp içersem 3k kalori oluyormuş diye duydum. hızlıca kilo almak bunu yapmam doğru mu?
- 4 Adet muz
- 200 gr yer fıstığı
- 200 gr ceviz
- 100 gr yulaf
- 500 ml süt
- 1 adet pancar
- 30 gr bal
- 2 yumurta
en son mix
pancarın tadını pek sevmiyorum onu çıkarsam kaloride çok düşüş olur mu? karışımdaki kaloriyi arttırmam için neler önerirsiniz?
15Yaş kaç dostum 1.68 boy 42 kilo normalin biraz fazla altında.
artmaz kendimden biliyorumanladım spor yaparak kendi kendine kilom artar yani
Dostum sana önerimMerhaba arkadaşlar boyum 1.68 kilom 42 hızlıca kilo almam gerekiyor spora başlamayı düşünüyorum. aşağıda yazmış olduğum şeyleri karıştırıp içersem 3k kalori oluyormuş diye duydum. hızlıca kilo almak bunu yapmam doğru mu?
- 4 Adet muz
- 200 gr yer fıstığı
- 200 gr ceviz
- 100 gr yulaf
- 500 ml süt
- 1 adet pancar
- 30 gr bal
- 2 yumurta
en son mix