bir işey yaramıyor knki 2 senedir denemedigim şey kalmadı bol yiyorum ve sürekli acıkan da biriyim ama birsey olduğu yok belli bir kiloya ulaşmam lazım o yüzden artık hızlı kilo almam gerekDoğal al knk. Bol ye
78 55kgboy kilo yaş ?
ne kadar hızlı almak istiyorsan o kadar fazla tüketmelisin istersen günde 4000 kaloriye çık haftada 1 kg al orası sana kalmış. her zaman gerçek besinlerle takviyeler bir değildir.günlük 3000 kalori ve üzerinde kalori alırsan rahatlıkla kilo alırsın dostum. ortalama günlük kalori ihtiyacın 2700-2800 civarı. hızlı almak istiyorsan günlük kalori alımını arttırmalısın. 7700 kalori = 1 kg.
ne tüketmeliyim işte bunun hakkında bilgilendirirseniz iyi olurgünlük 3000 kalori ve üzerinde kalori alırsan rahatlıkla kilo alırsın dostum. ortalama günlük kalori ihtiyacın 2700-2800 civarı. hızlı almak istiyorsan günlük kalori alımını arttırmalısın. 7700 kalori = 1 kg.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kadar hızlı almak istiyorsan o kadar fazla tüketmelisin istersen günde 4000 kaloriye çık haftada 1 kg al orası sana kalmış. her zaman gerçek besinlerle takviyeler bir değildir.
Cici bebe ye ama oranlı kilo akbeyler kilo aldırıcı bişeyler arıyorum bazı arkadaşlar gainer fln al diyor işe yarar mı? link fln atabilirsiniz
uzman birinden öğrenmeniz daha sağlıklı olacaktır ama karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenmeniz iyi olur pilav,makarna,tavuk,kırmızı et,yulaf,yumurta en bilindik besinlerdir. bulgur pilavı da tercih edebilirsiniz ama pirinç pilavının sindirimi daha kolay olduğu için daha kolay kilo alabilirsiniz. öğünlerinizi arttırın, erken kalkın. örneğin günde 3 öğün yiyorsanız 4-5e çıkartın ama birden yüklenmeyin vücudunuz kaldırmadığı takdirde şevkiniz kırılır ve moralinizi bozarsınız. yavaş yavaş arttırın.ne tüketmeliyim işte bunun hakkında bilgilendirirseniz iyi olur
gerçekten öyle. kykda kalıyorum ne bulursam yiyorum ve bende kilo alamıyorum maalesef(kykda kalanlar ne yemek çıktığını bilir dişinin kovuğuna yetmiyor insanın) ama bu gerçeği değiştirmiyor. yurda elektrikli tencere aldık her gün 1 paket makarna yiyorum ekstradan. bi süredir az az kilo almaya başladım.Kral sana özel olarak demiyorum bunu ama yiyorum kilo alamıyorum, kusana kadar yiyorum diyoe genel olarak zayıflar. Yemiyorsunuz kardeşim yemiyorsunuz. Mideniz küçük olduğu için yedim sanıyorsunuz. Şu cümleler bıktırdı adamı
Diyetisyene git knk ama bence doğal al yani.bir işey yaramıyor knki 2 senedir denemedigim şey kalmadı bol yiyorum ve sürekli acıkan da biriyim ama birsey olduğu yok belli bir kiloya ulaşmam lazım o yüzden artık hızlı kilo almam gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
78 55kg
Kuruyemiş ürünleri yiyebilirsin 1 avuç kuruyemiş bile çok kalorili rahat ve doymadan kalori alırsın tabi gene profesyonel birine danışgerçekten öyle. kykda kalıyorum ne bulursam yiyorum ve bende kilo alamıyorum maalesef(kykda kalanlar ne yemek çıktığını bilir dişinin kovuğuna yetmiyor insanın) ama bu gerçeği değiştirmiyor. yurda elektrikli tencere aldık her gün 1 paket makarna yiyorum ekstradan. bi süredir az az kilo almaya başladım.